"Ronaldinjo"
"Ronaldinjo"

Ronaldinjo je postao Roberdinjo: Prima veliku platu, provodi se i ponovo ne dolazi na treninge

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.03.15. | 09:26

Viktor Manuel Vučetić suspendovao Brazilca, Keretaro gleda da ga se što pre reši

RonaldinjoKrajem 2014. godine Keretaro je javno, putem medija, poručio Ronaldinju da se dozove pameti i vrati sa nedozvoljenog  produženog odmora, inače će raskinuti ugovor sa njim. Pretnje su urodile plodom, slavni Brazilac se vratio u Meksiko, ali ponovo se javila želja za noćnim provodom i počeo je da propušta treninge. U međuvremenu učestvovao je u snimanju zanimljivog spota grupe Trio Temura...

Zbog toga je novi trener Keretara Viktor Manuel Vučetić odlučio da 35-godišnji fudbalski as bude kažnjen, tako da nije igrao nedeljni meč protiv Toluke. Keretaro je izgubio minimalnim rezultatom i sada se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa svega osam bodova iz deset utakmica, pa su Ronaldinja uzeli na zub zato što prima veliku platu, samo misli na noćni život i propušta treninge.
„Navijači su ga prozvali ’Roberdinjo’ (kombinacija imena i robber - pljačkaš). Nesporno je to da Brazilac u meksičkom fudbalu ne ostavlja trag tamo gde bi najviše trebalo – na terenu. Svetski šampion nije odustao od svog noćnog života ni u zemlji Acteka“, piše Estadio.

Izabrane vesti

Da li Ronaldinjo mari za sve to? Čisto sumnjamo. Ugovor mu ističe na leto 2016. godine, kako stvari stoje vrlo moguće je da će Keretaro gledati i ranije da ga se reši, pošto je izgubio strpljenje, a on neće imati problema da nađe novi klub. Odavno je poznato da je njegova naredna destinacija SAD i MLS liga. Ima li boljeg mesta od Amerike da nastavi razuzdani noćni život?     

(FOTO: Action images)


tagovi

RonaldinjoMeksikomeđunarodni fudbalKeretaroJužna Amerika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara