Sabo: Pun pogodak što smo odmorili igrače protiv Zvezde

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.11.18. | 09:35

Tim iz Bačke Topole puca od samopouzdanja pred dvoboj sa Javorom

Derbi u Prvoj ligi Srbije!

TSK iz Bačke Topole u dobrom raspoloženju dočekuje Javor u odloženom susretu 18. kola. Kako i ne bi, kada su nedavno ubedljivo trijumfovali nad Metalcem u gostima (5:2) pritom prikazavši najbolju igru u dosadašnjem toku sezone. Osnova za optimizam pred duel sa Ivanjičanima i te kako ima.
"Važna tri boda u pravom trenutku. Ne smemo tu da stanemo, moramo dalje, verujem u ovaj tim. Znali smo kako Metalac igra, pa smo pripremili odgovarajuću taktiku, a i na terenu je bio jači sastav nego na nekim ranijim mečevima. Odmorili smo nekolicinu igrača na utakmici sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije i to se pokazalo kao pun pogodak", izjavio je trener TSK-a Zoltan Sabo, prenosi Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Napadač domaćeg tima Vladimir Silađi dosad se osam puta upisao u strelce i svakako je jedan od glavnih aduta TSK-a.
"Pobedili smo uz veliko zalaganje svih na terenu. Približavamo se polako vrhu tabele, pa nam sada vodeća Inđija beži pet bodova, Zlatibor je ispred nas četiri, a Javor tri, što nije nedostižno. Verujem da ćemo i u preostalim jesenjim mečevima uspeti da ostvarimo dobre rezultate i obezbedimo dobru poziciju za prolećni nastavak. Bilo bi lepo da trijumf overimo u Senti", priželjkuje ofanzivac Bačke Topole. 

Javor je pre četiri dana doživeo poraz od Bečeja na svom terenu (1:2).
"Moramo da se presaberemo i da ne gledamo mnogo negativno na stvari, vidimo i sami da se događaju čudni rezultati, svako ima pravo na kiks. Analizirali smo utakmicu, pogledali se u oči i rekli jedni drugima da je bilo slabo, ali i da idemo dalje. Ostalo je još pet utakmica do polusezone i probaćemo da izvučemo maksimum iz tih mečeva. Biće teško, prva prepreka je Bačka Topola, gledao sam ih uživo u Gornjem Milanovcu, gde su pokazali zavidan kvalitet. Imaju odlične pojedince, koji mogu da reše svaki meč, ozbiljan su kandidat za ulazak u viši rang. U svakom slučaju, spremni smo za utakmicu, svi su zdravi", kazao je šef stručnog štaba Ivanjičana Igor Tufegdžić.

PRVA LIGA SRBIJE - 18. KOLO (ODLOŽENI MEČ)

Sreda
13.00: (2,10) Bačka Topola (3,25) Javor (3,35)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Screenshot


tagovi

TSC Bačka Topolasportsko klađenjeSrbija 2JavorZoltan Sabo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara