""
""

Sava Lešić: Težak je čačanski parket

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.04.17. | 14:41

Krilni centar Mega Leksa podseća na efikasnost Borca u MOZZART KLS-u i ne živi u iluziji da će gostovanje njegovog tima kraj Morave ličiti na superligaški izlet

Druga stanica u košarkaškom vojevanju MOZZART Supelige Srbije za Mega Leks je u Čačaku. U sredu od 19.30 počinje utakmica između Borca i Mege koja je u prvom kolu poražena u Železniku dok je Borac slavio na gostovanju protiv Dinamika. Dejan Milojević, trener gostujuće ekipe pred ovaj susret ima manjih problema, jer zbog povreda u Čačak ne putuju  Kostja Mušidi i Predrag Samardžiski.
“U sredu nas u Čačku očekuje izuzetno bitan meč u borbi za plasman u ABA ligu. Borac je iskusna i kvalitetna ekipa. To je tim koji je to pokazao osvajanjem prvog mesta u KLS-u i pobedom na gostovanju Dinamiku u prvom kolu. Na nama je da ispravimo greške iz meča sa FMP-om! Ovom duelu moramo da priđemo daleko koncentrisanije uz veću agresivnost u odbrani. Ukoliko ispunimo dogovor sa treninga, verujem da ćemo stići do pobede na teškom gostujućem terenu u Čačku”, rekao je Milojević, a na njegove reči se nadovezao krilni centar Mega Leksa, Sava Lešić.
“Ovo je važna utakmica za nas pogotovo posle vrlo lošeg izdanja u prvom kolu. Borac ima vrlo težak domaći teren u Čačku. Svakako nam neće biti lako. Moramo da odigramo što bolje i da pokažemo da smo ozbiljan tim. Borac je kvalitetna ekipa sa par vrlo iskusnih igrača i moramo da pokušamo da od prvog minuta nametnemo našu igru. Smatram da ćemo uz bolju odbranu i kvalitetnija rešenja u napadu u odnosu na prošli meč doći do vrlo bitne pobede za nas”, konstatovao je Lešić.

Izabrane vesti

Kada je reč o međusobnim duelima Mega Leksa i Borca, dobro je reći da su se ova dva tima do sada deset puta sastajala u KLS-u. U okviru Superlige prošle sezone Mega je u Sremskoj Mitrovici slavila s rezultatom 102:74.

(Foto: MN Press)


tagovi

SrbijaSava LešićPredrag SamardžiskiMega LeksKostja MušidiKK Borac ČačakDejan MilojevićČačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara