"Adin Vrabac i Vanja Marinković"
"Adin Vrabac i Vanja Marinković"

Savršena sedmica Adina Vrapca: Ne znam što ovako nisam igrao ranije

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.12.16. | 21:12

„Možda je potrebno vreme da bi sve leglo“, smatra krilni košarkaš Partizana

Adin Vrabac i Vanja MarinkovićDa li su to Grobari, napokon, dočekali Adina Vrapca? Ako je suditi na osnovu učinka reprezentativca Bosne i Hercegovine ove sedmice odgovor je potvrdan. I više od toga.

Krilni košarkaš crno-belih najpre je bio izvanredan u Poljskoj, gde je kadrovskim problemima ophrvan beogradski tim savladao Zjelonu Goru, između ostalog i njegovim poenima (16, bez promašaja iz igre, uključujući i pobedničko polaganje 2,5 sekunde pre kraja), da bi dobru formu potvrdio večeras, tako što je u trijumfu nad MZT-om ulčestvovao sa deset poena, osam skokova i šest asistencija.

Izabrane vesti

Vrabac protiv DrenovcaRazumljivo je što je posle takve partije odavao utisak srećnog čoveka.
Ne znam što nisam ranije igrao kao u prethodna dva meča. Mozda je potrebno vreme da bi najbolje stvari izašle na površinu i da bi sve leglo. Bitno je da kao tim igramo dobro i držimo nivo“, rekao je Vrabac posle susreta 15. kola Jadranske lige.

A u njemu je Parni valjak definitivno slomio otpor MZT-a tek s kraja treće i početkom poslednje deonice, za konačnih 91:76.
Nije bila nimalo laka utakmica. Najvažnije je što nismo potcenili MZT, pokušali smo da nametnemo i držimo ritam. Najvažnije je bilo da što pre prelomimo meč u svoju korist, da bismo posle igrali lakse. To smo uspeli i zasluženo pobedili“, rekao je Adin Vrabac.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

SrbijaFK PartizanKK PartizanJadranska ligaAdin Vrabac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara