"Neša Ilić i Demarkus Nelson"
"Neša Ilić i Demarkus Nelson"

Setni Demarkus Nelson poručio: Zvezdo, zauvek ćeš biti u mom srcu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.04.15. | 08:02

"Svako u svom životu ima to jedno specijalno mesto koje pamti ceo život, a za mene je to Beograd, Pionir i Crvena zvezda", rekao je Zvezdin Admiral

Neša Ilić i Demarkus Nelson

Uzbuđenje, adrenalinski šok, seta, ljubav kojoj nema kraja. Demarku Nelson ponovo je istrčao pred prepun Pionir, koji se do zemlje poklonio svom bivšem plejmejkeru. Ogromnim plauzom je dočekan, obasipan je raznim poklonima, a na kraju je ispraćen uz neverovatnu atmosferu u jednoj od najneizvesnijih utakmica u TOP 16 fazi. A 29-godišnji organizator igre pamti samo ono najlepše - pozdrave i neverovatnu ljubav koju oseća prema bivšem klubu.
"Ovo je bio jako emotivan trenutak za mene. Kada sam došao osećao sam se kao da sam kod kuće, na dobro poznatom mestu. Toliko lepih uspomena nosim iz Beograda i Crvene zvezde, o životu, košarci, navijačima... Osećao sam se posebno kada sam došao u Pionir", rekao je Nelson posle utakmice, a potom govorio o samim dešavanjima na terenu.

Izabrane vesti

"Bila je to jedna odlična utakmica. Pokušao sam da dam sve od sebe kako bi smo došli do pobede, jer nam je ova pobeda jako bila potrebna, kako bismo otišli u četvrtfinale. Sreća je bila na našoj strani u tom smislu što je Makabi savladao Albu u Berlinu. Ovi momci su pokazali da su pravi borci, jer iako su gubili sa osam razlike u jednom trenutku, nisu se predavali. Pogodili su nekoliko jako bitnih šuteva i preokrenuli su rezultat".

Posle gotovo sedam meseci Nelson je prvi put kročio u "svoj" Pionir, ali kao gost...
"Čoveče, bilo je potpuno drugačije od onog na šta sam navikao. Toliko vremena sam proveo u ovoj dvorani tokom poslednjih nekoliko godina, a ovo je prvi put da sam sedeo na drugoj klupi i presvlačio se u gostujućoj svlačionici. Ali, kada sam izašao na teren bilo je neverovatno! Navijači su mi dali ogromnu podršku i zauvek će ostati u mom srcu, kao i ovaj klub. Jako mi je falilo sve ovo. Svako u svom životu ima to jedno specijalno mesto koje pamti ceo život, a za mene je to Beograd, Pionir i Crvena zvezda. Ovde sam ostvario neka neverovatna prijateljstva, van košarkaškog sveta i i dalje se redovno čujemo, što mi mnogo znači", zaključio je Zvezdin Admiral.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

EvroligaDemarkus NelsonFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara