Spartak Trnava sa rezervama do pobede pred Legiju

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.07.18. | 21:58

Potencijalni rival Crvene zvezde čuvao snage za revanš

Spartak iz Trnave je zaokružio sjajnu nedelju! Posle iznenađujuće pobede nad Legijom u Varšavi u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, potencijalni rival Crvene zvezde i slovački prvak je pobedio i u nacionalnom šampionatu. Spartak je danas kao domaćin savladao minimalcem Zlate Moravce i iskupio se za kiks na startu prvenstva kada je istim rezultatom poražen od Senice u gostima.

Spartak je u prvom prvenstvenom meču na svom terenu ove sezone izveo skoro pa rezervni sastav Važnost revanša sa Legijom u utorak je naterala trenera Latala da izmeša karte. U odnosu na sastav koji je šokirao Legiju u Varšavi, Latal je danas u startnih 11 izveo samo četvoricu istih igrača. Čak je i golmana promenio... To najbolje govori koliko su Slovaci ozbiljni u nameri da odbrane prednost iz prvog meča i zakažu dvomeč u trećem kolu protiv Crvene zvezde koja treba da odradi rutinski posao u Litvaniji.

Izabrane vesti

Strelac za pobedu nad Zlate Moravcama je bio Vlaško koji je postigao onaj mnogo vreda drugi gol protiv Legije u nadokandi vremena. Ovoga puta je pogodio iz penala u 61. minutu. Domaćin je do tada bio bolji i zaslužio je vođštvo.


tagovi

Spartak Trnava

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara