""
""

Spektakl! Barsin ples u režiji Suareza i Mesija, uz strašan debi Muse i gol za špice (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.08.16. | 22:15

Nigerijac oduševio sve i sa dva gola otvorio svoj mandat u redovima Lisica...

Spektakl!

Izabrane vesti

Jedina reč kojom može da se opiše susret Barselone i Lestera na Internacionalnom kupu šampiona, u kojem je španski prvak ipak pokazao klasu u odnosu na engleskog šampiona i u pravoj goleadi slavio rezultatom 4:2.

U utakmici u kojoj su oba stručnjaka promešala karte i na teren Arene prijatelja u švedskoj Solni poslala dva mešovita sastava viđeno je sve što je potrebno da bi svaki fudbalski zaljubljenik bio srećan - bravure Lionela Mesija i Luisa Suareza na petoparcu, umalo i veliki povratak Lisica, uz debi koji će Ahmed Musa dugo pamtiti.

Činilo se da će Lester proživeti identičnu sudbinu kao i protiv Pari Sen Žermena, pošto je Barsa za manje od 20 minuta imala tri gola prednosti, ali u drugom poluvremenu sve se promenilo.

Poverenje Luisa Enrikea kupio je mladi Munir El Hadadi sa dva pogotka posle asistencija Mesija i Suareza, ali je popularni El Pistolero u međuvremenu objasnio zašto je jedan od najubojitijih centarfora današnjice, uz pravi ples na malom prostoru.

Ipak, svetla pozornice bila su uperena na novajliju u dresu Lisica – Ahmeda Musu. Nigerijski golgeter je u igru ušao početkom drugog poluvremena, a svoju magiju pokazao je već u sledećem minutu. Bio je to sprint kao u transu! Protutnjao je Musa kao brzi voz po sredini i iza sebe ostavio nekoliko odbrambenih igrača Barselone, a onda zatresao mrežu i pokazao da će biti veliko pojačanje za Lester.

Interesantno, Lester je bolje igrao onda kada su teren napustili Vardi, Marez, Hut, Morgan i društvo, a umesto njih palice preuzeli upravo Musa, potom i Kapustka, te Šlup, Okazaki... Jer, već u 66. minutu Musa je ponovo bio strelac. Ovog puta posle velike greške Barsine odbrane, nakon čega se pojavila šansa da se Lester potpuno vrati.

Ipak, na kraju je tačku stavio talentovani 17-godišnjak Rafa Muhika i tako naterao Enrikea da ozbiljno obrati pažnju na njega u budućnosti.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaMunir El Hadadimeđunarodni fudbalLuis SuarezLester SitiEvropaEngleskaAhmed Musa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara