""
""

TIPOVANJE: Igrajte na...

Vreme čitanja: 3min | sub. 12.10.13. | 09:46

U odabiru parova za klađenje pomaže vam fudbaler Pušče Njepolomice Petar Borovićanin...

IGRAJTE NA...

BELHATOV

Izabrane vesti

ZATO ŠTO...

U utakmicama druge poljske lige generalno nema izrazitih favorita, ali domaći teren predstavlja značajnu prednost. Najveći fiks predstojećeg 12. kola trebalo bi da predstavlja jedinica na Belhatov, koji je u dosadašnjem delu prvenstvu na delu pokazao da s pravom nosi ulogu najvećeg favorita za povratak u društvo najboljih. Odmah po ispadanju iz lige ekipu je napustilo nekoliko igrača, međutim, to nije značajnije uticalo na kvalitet. Iskustvo iz igranja s najboljim poljskim timovima im mnogo znači u ovom rangu takmičenja i realno je očekivati da samo jednu sezonu provedu u drugoj ligi.

Njihov rival Energetika je takođe novajlija u ligi, s tom razlikom što su drugoligaši postali promocijom iz treće. Veoma su tvrda ekipa, a prvu pobedu su ostvarili tek u desetom kolu. Prethodno su na devet mečeva upisali čak sedam remija i tako dokazali da im je glavni cilj u svakom meču da ostanu neporaženi. U mini-seriji su od dve pobede, ipak realno je očekivati da ona bude prekinuta i da Belhatov osvoji, po kvalitetu timova, već upisane bodove.

U malom, lokalnom derbiju Termalika dočekuje moj doskorašnji klub Sandečju. Domaćin iz ovog malog mesta sa interesantnim malim stadionom je prošle godine do poslednjeg kola imao realne izglede za plasman u elitu, ali nije uspeo. Mislim da slične ambicije imaju i sada. Ipak, nisu startovali onako kako su želeli. Ne znaju za pobedu dva kola i to će im uz uvek značajan motiv koji donosi ime Sandecje predstavljati prednost, pa bih i ovog keca svrstao u grupu sigurnih fikseva.

Mislim da ćemo i mi upisati nova tri boda u duelu s Legnjicom. Naš rival je vezao dve pobede, međutim, gosti se generalno teško snalaze na našem malom terenu, pa ne verujem da će i oni uspeti.

NE IGRAJTE NA...

DOLČAN ZABKI

ZATO ŠTO...

Kada je reč o najneizvesnijem meču narednog kola nemam ni najmanju dilemu. Duel Dolcan Zombkija i Arke nudi samo jednu realnu mogućnost – izbegavanje. Obe ekipe su krajnje nepredvidive i mnogo toga zavisi od njihovog trenutnog nadahnuća i toga kako će se utakmica otvoriti. Domaćin je u sezonu ušao s velikim najavama i ambicijom da se plasira u prvu ligu, međutim, na terenu to nikako ne potvrđuje. Igraju veoma promenljivo, iako imaju veoma dobar tim. Taman kada pomisliš da su došli do forme i da će ući u seriju pobeda, oni izgube ili odigraju nerešeno. Zaista ne znam kako bih ih definisao i šta bih mogao da očekujem od njih u meču sa Arkom.

Da sve bude teže za prognozu „pomaže“ i Arka. Pre dva kola su savladali favorizovani Belhatov u gostima, da bi već u sledećem kolu pretrpeli poraz na domaćem terenu od Energetike. Imaju u svojim redovima nekoliko iskusnih prvoligaških igrača i ni protiv jednog rivala ih ne bih otpisivao.

Zanimljivo i kladioničarski nejasno bi trebalo da bude i na meču Stomil – Flota. Radi se o lokalnom derbiju, gde je domaćin pod mnogo većim pritiskom, posebno trener. On je imao ultimatum da mora da dobije Vislu Plock ukoliko želi da ostane na klupi, ipak, preživeo je i s remijem. Mislim da mu sada igraju samo tri boda, ali pita se i Flota. Gosti uporno forsiraju igru dugim loptama i mislim da mogu da „smene“ trenera Stomila.

Upozorio bih kladioce i na utakmice koje Kolejaž igra pred svojom publikom. Teren je u izuzetno lošem stanju, poput nekih u našem nižerazrednom fudbalu. Tamo se teško osvajaju bodovi, a kako stiže lošije vreme, gostima će sigurno biti sve teže.


tagovi

bet analizaEvropaigrajte na...međunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara