""
""

TIPOVANJE: Igrajte na...

Vreme čitanja: 3min | čet. 30.05.13. | 10:21

U odabiru parova za klađenje pomaže vam fudbaler Legije Miroslav Radović

IGRAJTE NA...

PODBESKIDZE

Izabrane vesti

ZATO ŠTO...

Dva kola pre kraja bure ima samo još na dnu tabele. Za dva mesta koja vode u niži rang postoje tri do četiri „kandidata“, a kako stvari stoje najbliži seobi su Belhatov i Podbeskidze. Ipak, smatram da je sada baš Podbeskidze najsigurniji fiks kola. Oni su do vikenda bili u gotovo bezizlaznoj situaciji, ali su pobedom protiv demoralisanog Leha uspeli da uhvate priključak sa Belhatovom, Pogonom i Ruhom, pa ih očekujem maksimalno motivisane u meču koji je za njih biti ili ne biti.

Mislim da je ova ekipa sasvim solidna i po kvalitetu daleko iznad mesta na kojem se nalazi na tabeli. Skupo su ih koštale slabe partije na domaćem terenu, pošto su do sada uspeli da upišu samo jednu pobedu. Na strani su bili daleko ubojitiji, pa im je ova pobeda nad Lehom u Poznanju peta ovosezonska. Pogon nije ništa specijalno, svakako se ne radi o timu koji Podbeskidze ne bi moglo da savlada, pa bi trebalo iskoristiti očekivanu veliku kvotu na pobedu domaćina u ovoj utakmici.

Za hrabrije bih predložio i dvojku na Pjast protiv varšavske Polonije. Dva su razloga za poverenje koje ukazujem Pjastu. Prvo, gost vodi veliku borbu sa Slaskom za treće mesto i kvalifikacije Lige Evrope. U dobroj su formi i s pravom računaju da mogu da ostanu na poziciji koju drže u većem delu sezone. Drugo, igraju jako dobro na strani, sa čvrstom odbranom i brzim kontranapadima.

S druge strane, njihov rival Polonija igra katastrofalno u poslednje vreme. Kod njih je bukvalno raspad sistema, uz to su izgubili motiv za ozbiljnije partije u finišu prvenstva, pa očekujem da Pjast to iskoristi na najbolji mogući način. Dvojka, dakle, ne dolazi u pitanje.

KVOTE: PODBESKIDZE - POGON

NE IGRAJTE NA...

BELHATOV

ZATO ŠTO...

Belhatov je gotovo u identičnoj situaciji kao Pjast, s tom razlikom što mi je njihov kvalitet mnogo sumnjiviji od snage Podbeskidzea. Istina, vezali su nekoliko dobrih rezultata u poslednje vreme, veruju da mogu do opstanka, ali aduti u toj trci im zaista nisu prejaki. Negde na polovini trke Belhatov je bio praktično otpisan sa svega šest,sedam sakupljenih bodova, ali su uz nekoliko pojačanja uspeli da se konsoliduju. Od 15 mogućih u poslednje vreme su osvojili 13 bodova i nije isključeno da će uspeti da savladaju i Jagijeloniju. Ipak, moj predlog je da se poverenje ukaže drugim timovima, jer Belhatov nema kvalitet da sve do kraja izgura sa pobedama.

Jagijelonija je sa druge strane čvrsta ekipa kojoj u poslednje vreme baš i ne cvetaju ruže. Igraju disciplinovano i gotovo identično bez obzira na ime protivnika, sa maksimalnom orjentacijom na odbranu i racionalno trošenje lopti. Ne mogu oni da pruže ništa spektakularno, međutim, u utakmicama kao što je ova bez problema mogu da otkinu bod domaćinu. Činjenica da im nisu potrebni bodovi sigurno neće uticati na motivaciju fudbalera Jagijelonije. Ponoviću, očekuje se kec, ali je bolje naći neko drugo rešenje za tiket.

Neizvesnost vlada i na našem gostovanju Ruhu. Porazom Leha smo i definitivno uzeli titulu i sigurno će ekipa na ovom meču da bude značajno izmenjena, sa dosta mlađih igrača. Takođe, ne očekujem mnogo golova, najviše dva. Gornjik je blagi favorit protiv neprepoznatljive Visle, dok bi Slask trebalo da iskoristi činjenicu da se Leh nalazi u nokdaunu posle izgubljene šanse da se dočepa titule. Na poslednjem meču pretposlednjeg kola, u kojem Korona dočekuje Viđev, kec je mnogo realnija opcija od preostala dva znaka. 

KVOTE: BELHATOV - JAGIJELONIJA


tagovi

Evropaigrajte na...međunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara