"Šta nas čeka u Kazahstanu"
"Šta nas čeka u Kazahstanu"

TIPOVANJE: Igrajte na…

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.07.13. | 20:05

U odabiru parova za klađenje pomaže vam Ivan Vanja Perić, koji već sedam godina igra u Kazahstanu

Šta nas čeka u KazahstanuZa sedam godina, koliko je igrao u Kazahstanu Ivan Vanja Perić je promenio šest klubova. Prvo je nastupao u Karagandi a potom u Žetisuu, Aktobeu, Ordabašiju, Tarazu i Kajsari. Iskusni napadač Žetisua, za mozzartsport.com, kaže da je prva utakmica 20. kola Prve lige Kazahstana, Karagandi - Ordabaši, završena očekivanim rezultatom.
"Gosti su trijumfovali sa 3:1 što su poznavaoci ovdašnjih fudbalskih prilika očekivali jer je domaćin nastupio bez šestorice standardnih igrača", podvlači Perić. "Karaganda se sprema za revanš utakmicu protiv Bate Borisova pošto su prvi meč dobili sa 1:0".

U subotu su po rasporedu dva duela, sastaju se Akžajik - Vostok i Perićev Žetisu, koji igra protivTaraza.
"Akžaik sigurno pobeđuje jer kod kuće igra samouvereno, na strani se plaše. Što se moje utakmice tiče imam osećaj da ćemo da izgubimo. Taraz je u procepu, ukoliko nas ne pobede i osvoje tri boda biće im jako teško u nastavku šampionata".

Izabrane vesti

Nedelja je rezervisana za preostala tri susreta, lider Aktobe igra protiv Kairata.
"To je veliki derbi poput našeg večitog, smatram da će gosti da trijumfuju jer su igrači Aktobea umorni. Predlažem čistu dvojku. Drugoplasirana Astana dočekuje Atirau, gosti imaju odlične fudbalere ali ih lopta slabo sluša, ne mogu da spoje dva pasa. Po mom mišljenju na toj utakmici dolazi jedinica".

Poslednji duel igraju Irtiš i Tobol.
"Verujem da će doći dvojka, Irtiš će da odmara glavne igrače zbog revanš meča sa Širokim pošto je u prvom meču slavio sa 3:2".

Do kraja drugog dela šampionata ostala su još tri kola a zatim se liga deli na dva dela.
"I bodovi se posle 22. kola dele na pola, šest prvoplasiranih timova čine jednu grupu a preostalih šest drugu. Poslednji sastav ispada iz lige, a jedanaesti igra baraž sa drugoplasiranom ekipom iz Druge lige", zaključuje javljanje iz Kazahstana, Perić.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)
Foto: Action Images


tagovi

bet analizaEvropaigrajte na...Ivan PerićKazahstanmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara