""
""

TIPOVANJE: Igrajte na PSŽ, zaobiđite Monpelje

Vreme čitanja: 3min | sub. 01.11.14. | 12:51

U odabiru parova za klađenje pomaže vam defanzivac Liona Milan Biševac

IGRAJTE NA...

PARI SEN ŽERMEN

Izabrane vesti

ZATO ŠTO...

Posle nešto slabijeg starta sezone i više nerešenih ishoda nego pobeda, verujem da je šampion uhvatio pravi ritam i zaigrao onako kako su poznavaoci fudbalskih prilika očekivali od početka sezone. Siguran sam da su mnogi kladioci prethodnih meseci nervozno gužvali i bacali tikete zbog PSŽ-a. Sveci su znali da „padnu“ protiv objektivno mnogo slabijih rivala, ali mislim da će se to sve ređe i ređe dešavati. U poslednja dva meča u ligi Parižani su upisali dve pobede, uz gol razliku 6:1, što bi trebalo da bude pokazatelj da su im se noge konačno odvezale i da ulaze u željenu formu.

Značajan plus ovom fiksu daje i forma domaćina. Lorijan je za razliku od Parižana u vrlo lošem momentu, pošto je vezao tri poraza pred svojom publikom. Iako slove za nezgodnog domaćina, koji je često znao da pomrsi račune favorizovanim ekipama, ove sezone su možda i u najlošijoj formi u ligi. U prvenstvu su još od kraja avgusta pobedili samo jednom i to Bastiju na strani, dok su osim tog meča na šest preostalih prvenstvenih upisali isto toliko poraza, uz samo jedan postignut gol. Zaista ne vidim šta bi to moglo da se dogodi, pa da Lorijan na svom Mustoaru proradi baš protiv sve boljeg PSŽ-a.

Drugi fiks bi takođe trebalo da bude „školski“ i odnosi se na ekipu s Velodroma. Mi smo minulog vikenda prekinuli seriju od osam uzastopnih pobeda Marselja, ali ne verujem da će se to značajnije odraziti na njihovu ekipu koja je odlično ukomponovana i igra zaista vrhunski. Lens ima skroman kvalitet, takvi su mu i rezultati, a čini mi se i da je prošlog vikenda ispunio kvotu iznenađenja za ovu sezonu, kada je mimo svih očekivanja uspeo da trijumfuje sa 2:0 na gostovanju Tuluzu. Dva vezana trijumfa u gostima protiv jakih rivala zaista bi bila previše.

NE IGRAJTE NA...

MONPELJE

ZATO ŠTO...

U međusobnom duelu dve ekipe koje u poslednje vreme ne mogu da se „sastave“ ni u prvenstvu ni u kupu, najbolji izbor je izbegavanje. Monpelje je od početka sezone igrao po sistemu toplo-hladno, a sada je očigledno došao period tokom kojeg im baš ništa ne polazi za nogom. Pored toga što gube utakmice deluju bledo, neubedljivo, bez ikakvog žara, pa ne čudi da su uspeli da vežu tri poraza. Mi smo ih nedavno savladali sa 5:1 na našem terenu u utakmici koja je sve vreme išla u jednom smeru, pa su posle svega gosti mogli da budu zadovoljni sa „samo“ pet lopti u mreži Žurdena.

Potpuno su nepredvidiva ekipa, nikad ne možeš sa sigurnošću da tvrdiš da li će im se baš tog vikenda složiti kockice ili će odigrati očajno, a gotovo identična priča važi i za Evijan. U prethodna dva kola su glatko poraženi od Monaka i Nanta istim rezultatom (0:2), a utehu nisu uspeli da nađu ni u Liga Kupu protiv Evijana. Imajući u vidu nestabilnost forme njihovog domaćina, moguće je da će baš sada uspeti da stanu na noge, ali imajući u vidu sve navedeno najbolje je da ovu utakmicu zaobiđete u svim varijantama, pošto mi podjednako nejasno deluje s koliko bi golova ova utakmica mogla da se završi.

Moj Lion posle velike pobede nad Marseljom očekuje jedno od najnezgodnijih gostovanja u ligi, protiv Nice. Posao nam dodatno otežava samopouzdanje koje su fudbaleri Nice stekli nestvarnom pobedom protiv Gengana u gostima – 7:2. Potpuna neizvesnost je zagarantovana i na utakmicama Lil – Sent Etjen i Mec – Kaen. Nant bi protiv Rena trebalo da nastavi seriju dobrih rezultata, dok od Tuluza i Gengana očekujem pozitivnu reakciju posle šokantnih poraza koje su pretrpeli prošle nedelje.

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaFrancuskaigrajte na...Liga 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara