""
""

TIPOVANJE: Igrajte na Vulvse, Kardif može do boda

Vreme čitanja: 3min | čet. 15.01.15. | 13:44

Predlozi za mečeve Čempionšipa iz prve ruke

Nekadašnji golman Crvene zvezde i mađarskog Ujpešta Marko Dmitrović nedavno je prešao u Čarlton i rado se odazvao našem pozivu da nam istipuje utakmice 26. kola Čempionšipa. Tipovanje smo započeli duelom Derbi - Notingem Forest.

“Derbi je jedna od tri najozbiljnije ekipe u ligi. U minulom kolu su pobedili Ipsvič u gostima i tako zauzeli drugu poziciju. Notingem je slab u poslednje vreme i domaćinu dajem prednost, tip 1 ili tm1 2+”, kaže za MOZZART Sport Dmitrović i nastavlja. “Brajton je u prošlom kolu slavio protiv nas, imaju dve vezane pobede i pokušaće da nastave mini seriju pred svojim navijačima. Brentford igra bolje kod kuće, na visokoj su petoj poziciji i pokušaće da ostanu tu jer ih trenutni plasma vodi u plej of. Moguća su sva tri znaka i verujem da će oba tima postići po gol, tip gg”.

Izabrane vesti

Fulam i Reding se nalaze u donjem delu tabele.
“Fulam je bio dobar u FA kupu, bio je bolji posle izvođenja penala, pa će to uticati na bolje raspoloženje igrača. I Reding je u donjem delu tabele, biće velika borba za bodove  jer će pokušati da se približe sredini, tipujem 1X. Slede Lids i Birmingem. Gosti imaju četiri pobede u poslednjih pet utakmica. Poraženi su jedino od Derbija, domaćin igra slabo i bore se za opstanak, možda će da odluči jedan gol, predlažem X2 i 0-2”.

Sledeći par čine Midlsbro koji je u vrhu i Hadersfild koji je u donjem domu.
“Domaćini imaju kvalitetniji sastav, žele da se vrate u Premijer ligu i sve sem njihove pobede bi bilo veliko iznenađenje, tipujem jedinicu i 3+. Milvol i Ipsvič? Domaćin je u zoni ispadanja, povezali su četiri poraza kod kuće, dok gosti posle poraza pobedom žele da zadrže šansu za prva dva mesta. Tipujem dvojku i tim2 2+”.

Norič je sedmi, a Kardif jedanaesti, razlika je šest bodova...
“Domaćini su prvi ispod crte za plej-of, a Kardif pobedom želi da se približi gornjem delu tabele. Na papiru Norič je favorit, ali Kardif je sposoban da osvoji bod, tip X2". Lider lige, Bournemouth cele sezone igra dobro, sve osim pobede bi bilo veliko iznenađenje, očekujem i goleadu, tip dva i 3+. Šefild i Bolton igraju veoma tvrdo, pa očekujem malo golova, 0-2”.

Tvoj Čarlton ide na gostovanje Votfordu…
“Nalazimo se u rezultatskoj krizi, zamenili smo i trenera. Domaćin je kvalitetniji tim, želeće da pobedom ostanu u zoni koja vodi u plej-of. Mi ćemo dati sve da se vratimo na pobednički kolosek, tip X2. Vigan i Blekburn? Domaćin igra slabo, gosti su u sredini, sa tri boda idu ka plej-ofu, a domaćin pobedom povećava šanse za opstanak, predlažem gg”.

Poslednji par čine Vulverhempton i Blekpul. Šta se očekuje?
“Gosti su u problemima tokom cele lige, poslednji su. Domaćin posle ispadanja iz FA kupa želi da se iskupi svojim navijačima, čista jedinica”, zaključio je tipovanje Dmitrović.

PIŠE: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet .com


tagovi

tipovanjeigrajte na...EngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara