"Loik Remi"
"Loik Remi"

TRANSFERI (30. avgust): Murinjo potvrdio da nema problema oko Remija, Mitroglu se vratio u Pirej, Napolitanci se sele na Ostrvo

Vreme čitanja: 10min | sub. 30.08.14. | 22:06

Pratite sa nama dešavanja na fudbalskoj pijaci...

Loik RemiTo bi bilo sve za danas. Izvinjavamo se zbog tehničkih problema sa internetom. Šta da se radi... Da rezimiramo šta se dešavalo. Dejli Blind je doputovao u Mančester na potpis ugovora sa Junajtedom. Danijel Ager je sve iznenadio odlukom da se vrati u Brondbi. Aleks Song je prešao u Vest Hem. Falkao je na izlaznim vratima Monaka, a Real i Siti su u trci. Loik Remi je na korak od transfera u Čelsi, Kostas Mitroglu se bvratio u Olimpijakos... Još sutra u ovom ritmu i onda kreće ludnica poslednjeg dana prelaznog roka. Laku noć! 
--------------------------------------------------------------------------

OPŠIRNIJE...

Izabrane vesti

22.41 - Radamel Falkao je na Tviteru demantovao da je napisao današnji famozni tvit i rekao je da je reč o fotomonatži. 

22.25 - Još jedan “višak” u Napoliju i meta Milana bi mogao da završi u Engleskoj. Sada Hal Siti i Sanderlend žele Blerima Džemailija.

22.11 - Lesterovo “last minute” pojačanje bi mogao da bude Goran Pandev. Napoli želi da se reši Makedonca, Milan i Fiorentina su hteli “low-cost” varijantu, a Lester je jedini voljan da plati onoliko koliko Napolitanci traže.

22.05 - Parma radi na dovođenju zamene za Žonatana Biabianija koji će u narednih 48 sati napustiti klub. Izbor je pao na Zakariju Bakalija, belgijskog napadača iz PSV Ajndhovena. Zvanični pregovori sa Holanđanima menadžerom igrača su u toku…

21.44 - Žoze Murinjo je potvrdio da neće biti problema oko dolaska Loika Remija uprkos činjenici da je Francuz “pao” na lekarskim pregledima u Liverpulu pre mesec dana.
“Prema informacijama koje smo dobili od naših medicinskih eksperata, neće biti nikakvih problema da se transfer realizuje”, rekao je Murinjo posle meča sa Evertonom.

21.30 - Midlzbro dobija veliko pojačanje iz Belgije. Trener Aitor Karanka je potvrdio da će klub pojačati Jele Fosen.  

21.11 - Deni Simpson je prešao iz KPR u Lester sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

20.54 - Hatem Ben Arfa je odbio transfer u Bešiktaš i želi da ostane u Njukaslu uprkos tome što Alan Pardju ne računa na njega.

20.41 - Posao oko Lasane Dijare je gotov, ali Hari Rednap se nada dovođenju još jednog zadnjeg veznog kojeg je ranije trenirao. Rednap hoće Brazilca Sandra kojeg je doveo u Totenhem pre četiri godine.

20.29 - Standard je potpisao Ejonga Enoa, kamerunskog vezistu koji dolazi kao slobodan igrač pošto mu je sa Ajaksom istekao ugovor.

20.16 - Izgleda da je završena priča oko Kostasa Mitroglua. Svi grčki mediji javljaju da su Olimpijakos i Fulam postigli dogovor. Posle samo šest meseci, Mitroglu će se vratiti u Olimpijakos na jednogodišnju pozajmicu za koju će grčki klub platiti milion evra. Podsetimo, Fulam je prošlog januara platio 15 miliona evra.

19.49 - Ezekijel Laveci i Adrijen Rabio nisu u timu PSŽ za sutrašnji meč sa Sent Etjenom. Rabio je blizu prelaska u Romu, Inter pokušava da dovede Lavecija... 

19.43 - Hari Rednap je potvrdio da je Lasana Dijara novi igrač Kvins Park Rendžersa. 

19.37 - Na Tviteru je zavladala opša uzbuna posle tvita Radamela Falkaa. Na zvaničnom profilu kolumbijskog napadača se pojavio tvit u kojem je pisalo "San je postao realnost #HalaMadrid". Tvit je povučen samo nekoliko momenata kasnije. Pogledajte... 

 

19.22 - Liverpul će za kraj prelaznog pokušati da dovede argentinskog golmana Serhija Romera iz Sampdorije. Mnogi klubovi žele Argentinca, ali Liverpul je ipak ponuda koju bi retko ko odbio... 

19.11 - Torino očajnički juri napadača do kraja prelaznog roka, a posle Aleksandrea Pata sada su kao metu odredili Darija Cvitanića iz Nice. Njegova vrednost je procenjena na pet miliona evra... 

19.03 - Lids je doveo ofanzivnog vezistu Adrijana iz Kaljarija. 

18.58 - Sautempton i Benfika su u trci za 19-godišnjeg Verderovog bisera Dejvija Zelkea

18.46 - Fiorentina traži desnog beka, a izbor je pao na Đulija Donatija iz Leverkuzena. 

18.39 - Inter je odbio ponudu Valensije za Fredija Guarina. Španci su želeli Kolumbijca na pozajmicu, ali Neroazuri žele samo keš, odnosno 16 miliona evra na ime obeštećenja. 

18.23 - Loše vesti za navijače Partizana... Bešiktaš je doveo još jedno veliko pojačanje. Novi član istanbulskih Orlova je argentinski ofanzivni vezista Hose Sosa. On je prošlu polusezou proveo u madridskom Atletiku kao pozajmljen igrač Metalista i bio Simeoneov džoker, a tokom karijere je igrao još i za Napoli i za Bajern. Orlovi su za Sosu platili četiri miliona evra, a Argentinac je potpisao četverogodišnji ugovor. 

18.17 - ZVANIČNO: Rems je doveo francuskog defanzivca Krisa Mavingu na jednogodišnju pozajmicu iz Rubina. 

18.06 - Slobodan Medojević je prešao u Ajntraht iz Frankfurta! O detaljima transfera, čitajte OVDE.  

17.57 - ZVANIČNO - Verona je dobila dva pojačanja iz Udinezea. Doveli su iskusnog golmana Frančeska Benusija i pozajmili mladog Urugvajca Nika Lopeza

17.51 - Bajern je odlučio da talentovanog Amerikanca, Džulijana Grina pozajmi na jednu sezonu u Hamburg. 

17.40 - Sanderlend polako gubi strpljenje oko dovođenje Virdžila van Dajka iz Seltika i okreće se drugim rešenjima. Jedno od njih je Portugalac Rolando iz Porta. On se ranije dogovrio sa Interom da se vrati na Meacu gde je igrao kao pozajmljen igrač. Neroazuri su imali dogovor sa Portom oko oktupa ugovora, ali su prvo morali da se reše Silvestrea i Kampanjara. Prvog su uspeli da uvale u Sampdoriju, ali ovaj drugi odbija da napusti klub.  Dok Inter čeka, Sanderlend bi mogao da završi posao. 

17.23 - kao što rekosmo, Radamel Falkao nije u sastavu za meč Monaka i Lila koji se trenutno igra. Nalazi se na tribinama u društvu "Superagenta" Žorža Mendeša. Šta mislite šta mu ovo Mendeš priča? Real, Siti ili Arsenal? 

17.13 - Iako je prošao lekarske preglede u Herti, Salomon Kalu još nije i zvanično postao član kluba iz Berlina. To bi trebalo da se desi sutra. 

17.04 - Juventus nije uspeo u pokušajima da dovede nekog špica top klase i sada razmišlja o dovođenju iskusnog Brazilca Nilmara. Međutim, brazilski napadač koji je slobodan igrač traži preveliku platu od 2,5 miliona evra po sezoni... 

16.53 - ZVANIČNO: Vlada Avramov je novi golman Atalante! On je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Torina, a najverovatnije će zameniti Konsiljija koji je na pragu transfera u Sasuolo. 

16.43 - ZVANIČNO: VBA je doveo i 11. pojačanje ovog leta. Argentinac Sebastijan Blanko je novi član klub iz Birmingema. On dolazi iz Metalista, a detalji transfera nisu poznati. Podsetimo da su pre njega u klub stigli i Braun Ideje, Jorgos Samaras, Džoleon Leksot, Silvestre Varela... 

16.38 - Dejli Blind je doputovao u Mančester na lekarske preglede i potpis ugovora sa Junajtedom. Visina transfera izbnosi 17  miliona evra. 

16.31 - ZVANIČNO - Jordi Klasi je produžio ugoor sa Fejenordom do leta 2018. godine, tako da od prelaska u Porto nema ništa. 

16.23 - Radamel Falkao nije ni na klupi Monaka za meč sa Lilom. S obzirom da se nikakva povreda nije pominjala, ovo samo može da znači da je na korak od transfera. U Real, Mančester Siti ili Arsenal? Možda i Juventus?

16.14 - Belgijski napadač Maksim Lestijen se seli u Italiju, ali ne u Milan koji ga je želeo, već u Đenovu! Ofanzivac Briža je već doputovao u najveću italijansku luku na lekarske preglede. 

16.02 - Holandski napadač Bas Dost je na izlaznim vratima iz Volfsburga. Neimenovani premijerligaški klub želi Dosta na pozajmicu. 

15.53 - Marko van Ginkel je odbio opciju da se preseli na pozajmicu u Milan, a sada mu istu mogućnost nudi Hal Siti. I to nije sve od Hala. Tigrovi su spremni da Hofenhajmu plate šest miliona evra za Seada Salihovića

15.42 - U toku su pregovori Atletika i Torina oko prelaska Alesija Ćerćija u Madrid. Atletiko nudi 12, Torino traži 18 miliona evra. 

15.20 - Interesovali su se Mančester junajted i Barselona, ali Huan Kvardado ostaje u Fjorentini.
"Jutros mi je rekao da ne iz Firence. To je sigurno", kaže predsednik Viole Andrea Dela Vale.

15.13Fernando Tores je otišao u Milan, a Žoze Murinjo traži zamenu. U Čelsi bi zato mogao da stigne napadač Rome Matija Destro, koji je sarađivao sa portugalskim stručnjakom dok je bio u Interu.
"Bio je klinac kad sam ja radio u Interu, ali svi smo znali o kakvom je potencijalu reč. Znali smo da može da izraste u vrhunskog napadača. Samo, Matija nije imao sreće, jer je Inter u to vreme imao sjajne napadače. Zlatana Ibrahimovića, Adrijana, Samjuela Etoa, Dijega Milita… Nije bilo lako doći do prvog tima", rekao je Murinjo i potvrdio da ima visoko mišljenje o Destru.

15.00Kostas Mitroglu se vraća u Atinu? Vrlo moguće, pošto je Fulan navodno stupio u pregovore sa bivšim klubom 26-godišnjeg napadača. Sada bi u pitanju bila pozajmica.

14.38 - Bivši vezista Čelsija Floran Maluda je raskinuo ugovor sa turskim Trabzonom i dan pre isteka prelaznog roka je slobodan igrač.

14.35 - Valensija traži napadača i naciljala je Džeksona Martineza iz Porta. Samo, pitanje je da li Španci mogu da plate 35 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula u novom ugovoru kolumbijskog reprezentativca.

14.12 - Aleks Song je novi fudbaler Vest Hema. Kamerunac je jutros doputovao u London iz Barselone i mogao bi navijačima da bude predstavljen pred početak utakmice sa Sautemptonom.

13.47 - Roma je dovela još jednog reprezentativca Grčke. Posle štopera Kostasa Manolasa, dres Vučice naredne sezone nosiće i njegov kolega iz državnog tima Hose Holebas. On je stigao u Rim i tokom dana će biti podvrgnut lekarskim pregledima, potom sledi potpis ugovora.

13.39 - Napadač Bordoa Gijom Oro prešao je u Jang Bojs, gde će ostati samo do zime, posle čega će biti slobodan igrač.

13.21 - Evo vest za pristalice Real Madrida. I to kakave. Marko Rojs, novi kapiten Borusije Dortmund, poslednji je zadatak Florentina Pereza u kompletiranju treće generacije Galaktikosa. As javlja da je predsednk Reala na dobrom putu da dogovori transfer nemačkog krila, ali da će se on preseliti na Santjago Bernabeu u junu naredne godine. Deluje izvodljivo, iz više razloga. Najpre, cena Rojsa je 30 miliona evra (a Dortmund već duguje Realu sedam za otkup ugovora Sahina, što bi smanjilo izdatak na 23 miliona), zatim, Milioneri će učinti sve samo da igrač ne ode u mrski im Bajern, a treća okolnost je činjenica da su ovog leta već odbili ponude Junajteda, Arsenala, Barselone i Atletiko Madrida. Imaju li snage da odbiju i Real?

13.17 - Deportivo iz La Korunje je dobio ozbiljnu konkurenciju u nameri da angažuje štopera Monaka Nikolasa Isima Mirina. Novi kandidat za njegov potpis je PSV Ajndhoven.

13.11 - Krilni vezista Sportinga Dijego Kapel se poverio prijeteljima da želi da pređe u Marselj. U opticaju je pozajmica, ali Francuzi, izgleda nemaju novca da regulišu njegovu platu.

13.08 - Gotov posao: Liverpul je potvrdio rastanak sa Danijel Agerom, koji se vratio u Brondbi.

12.51 - Zanimljiva, ali vest u koju teško možemo da poverujemo stiže iz Engleske. Navodno se u trku za potpis Radamela Falkaa uključio Mančester Siti. Samo, nejasno je zbog čega, pošto Pelegrini već ima dovoljno napadača u liku Aguera, Džeka, Jovetića i Negreda, ali bi, ako do transfera dođe, upravo ovaj poslednji mogao da se preseli u Valensiju. Verujete li u ovaj scenario?

12.35 - Pitanje je da li će Tom Kleverli pojačati Vigan. Mančester junajted ne računa na ovog igrača, ali su problem primanja zadnjeg veznog, a član Čempionšipa nema sedam miliona funti da ga plaća na godišnjem nivou.

12.23 - Marko Borijelo je obavestio čelnike Rome da želi da ostane na Olimpiku, uprkos interesovanju Ćezene i Palerma.

12.13 - To znači da Arsenal mora da traži drugo rešenje, sad je, navodno u fokusu Alesio Ćerći. Torino za svog napadača traži 20 miliona evra.

11.58 - Izgleda je da gotovo transfer Lioka Remija iz Kvins Park Rendžersa u Čelsi. Murinjo je eksprenso reagovao posle pozajmice Fernanda Toresa Milanu i aktivirao izlaznu klauzulu u vrednosti od deset miliona evra za francuskog napadača.

11.49 - Ako je verovati portugalskom O Žogu, Benfika je ponudla Arsenalu deset miliona evra za napadača Džoela Kembela. Čeka se odgovor Arsena Vengera.

11.38 - ZVANIČNO: Doskorašnji vezista Espanjola David Lopez pojačao je Napoli.

11.23 - Vezista Standarda iz Liježa Frederik Bulo pojačao je Čarlton u vidu jednogodišnje pozajmice.

11.11 - U trku za Loika Remija se, osim Čelsija, izgleda, uključio i Arsenal, kome je potreban napadač posle povrede Žirua.

11.10 Fernando Tores je doputovao u Milan i tokom dana ga očekuju lekarski pregledi, a zatim i zvanično predstalvjanje. U pitanju je pozajmica na dve godine iz Čelsija, o čemu smo pisali juče.

10.01 - Još jedna informacija sa Enfilda. Danijel Ager, koga je tokom leta želela i Barselona, na izlazim je vratima Liverpula i narednih dana mogao bi da se vrati u Brondbi.

10.48 - Nekadašnji vezista Reala i Čelsija Lasana Dijara se vraća u Premijer ligu. Do kraja dana potpisaće ugovor sa Kvins Park Rendžersom.

10.40 - Jedna vest iz Druge lige Nemačke. Bohum je angažovao iskusng finskog špica Mikaela Forsela, koji stiže iz Helsinkija.

10.32 - Uspeo je presing Luja van Gala na upravu Ajaksa. Prvak Holandije je pristao da pregovara o prodaji Dejlija Blinda. Mančester junajted je na zvaničnom Tviter profilu objavio da će igrač danas biti podvrgnut lekarskim pregledima i da će se kasnije razgovarati o njegovim uslovima saradnje sa slavnim klubom. Mada, već sad se znaju detalji, reč je o četvorogodišnjem ugovoru, a Kopljanici će na ime obeštećenja za univerzalca po levoj strani dobiti 18 miliona evra.

10.27 - Milan je baš aktivan u zavšrnici prelaznog roka. Posle Fernanda Toresa, Rosoneri planiraju da angažuju još jednog fudbalera iz Premijer lige, pošto su počeli pregovore sa Liverpulom povodom kupovine Španca Susa.

10.24 - Zahuktava se na svim poljima, Arsen Venger je, navodno, kontaktirao čelnike Borusije iz Dortmunda u nameri da dovede štopera Sokratisa Papastatopulosa.

---------------------------------------------------------------------------

Dobar dan, još samo dva dana ostalo je do kraja prelaznog roka, a na talonu je nekoliko igrača koji mogu da preokrenu sudbinu klubova. Očekuje nas uzbudljiv dan, a pta se dešavalo juče pogledajte OVDE. Sve informacije vezane za prelazni rok koji traje od prvog jula imate i na našem SPECIJALU.

(FOTO: Action images)



tagovi

ArsenalDejli BlindEngleskaEvropaItalijaLiga 1LiverpulNemackaPremijer ligaPrimeraSerija AŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara