Ivan Perišić
Ivan Perišić

Tri londonska kluba krenula po Perišića, Inter mu odredio cenu

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.04.19. | 16:35

Hrvat rešen da ostvari dečački san

Ivan Perišić je već nekoliko puta jednom nogom zagazio preko Lamanša, ali nikako da se konačno preseli na Ostrvo. Igranje u Premijer ligi mu je velika želja, a italijanski mediji javljaju da bi mu se ona i mogla uskoro ostvariti.

Naime, tri londonska kluba - Arsenal, Totenhem i Vest Hem - krenuće ovog leta u borbu za otkup njegovog ugovora od Intera, ali milanski klub ih je odmah upozorio da Hrvat neće biti jeftin…

Izabrane vesti

Lućano Spaleti i rukovodstvo Neroazura procenili su ga na 40.000.000 evra i dali su do znanja zainteresovanima da ga neće pustiti za manje novca. Malo je to mnogo za fudbalera od 30 godina, smatraju pojedini, ali Englezi imaju para, smatraju na Đuzepe Meaci i dodaju kako Ostrvljani tolike iznose isplaćuju i za puno manje poznate fudbalere od Perišića.

Inače, Perišić je u proteklom periodu nekoliko puta pregovarao s engleskim klubovima i najdalje dogurao sa Mančester Junajtedom i Arsenalom. Crveni đavoli su ga želeli još u eri Žozea Mourinja, a novi šef Ole Gunar Solskjer ima druge prioritete te se čini kako Hrvat nije među njima. Unaj Emeri, koji je Perišića želeo i letos i zimus, čini se da je zažalio što je uzeo Denisa Suareza i želi da ispravi svoju grešku ovog leta.

Kako ove godine nema velikog takmičenja Perišić će imati vremena da razmisli i odluči o nastavku karijere, ali sve je izglednije da će ostvariti dugogodišnji san i okušati se u najjačoj ligi na svetu.

Foto: Reuters


tagovi

Ivan PerišićLetnji prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara