Davide Lanzafame
Davide Lanzafame

Uzdizanje MTK i spasavanje Honveda!

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.02.18. | 09:25

Mađarski velikani trebalo bi da imaju nešto lakši posao u okviru osmine finala nacionalnog kupa

Jedan od najtrofejnijih mađarskih klubova - polako, ali sigurno - vraća se u borbu za trofej. MTK iz Budimpešte konsolidovao je redove posle šokantnog ispadanja iz najjačeg društva minule sezone, vodi kolo u drugoligaškoj konkurenciji, a pritom je učesnik osmine finala nacionalnog kupa sa tendencijom da se bori za pehar.

Momke sa plavom štraftom na beloj uniformi danas očekuje prvi okršaj borbe za četvrtfinale protiv niželigaša Senjoka, koji je do sada bez ikakvih poteškoća eliminisao tri rivala, mada nijedan nije bio tako renomiran i velik poput tima sa stadiona Nandor Hidegkuti. Nema, dakle, sumnje da će MTK predvođen drugim i trećim najboljim strelcem druge lige Laslom Lenčeom i prekaljenim Šandorom Torgeleom napuniti mrežu Senjoka. Ovde ne treba očekivati tumbanje sastava, pošto se radi o prvom prolećnom meču i uvod u nastavak prvenstva.

Izabrane vesti

Drugoligaš Šiofok strepi za opstanak, pa je pitanje sa kolikim motivom pristupa dvomeču sa prvakom Mađarske Honvedom. Nije baš da gostima cvetaju ruže, jer od odbrane titule nema ništa, a i Evropa nije osigurana, međutim odlična forma jednog od najboljih napadača lige Italijana Davidea Lanzafamea garant je da je Honved blizu pobede. Dete Juventusa briljira ove sezone, u kojoj je već sada izjednačio učinak iz prošle, šampionske godine (11. golova). Možda je ovo takmičenje Honvedu najbolja šansa da se domogne izlaska na evroscenu...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:00 2858 MAĐK MTK - Senyo kmb 1-1&2-4 (-) 2,75
Sre 18:00 2856 MAĐK Siofok - Honved ki 2 1,55
Ukupna kvota4,26

MAĐARSKA, KUP - OSMINA FINALA

Sreda
16.00: (2,80) Đer (3,15) Balmazujvaroš (2,45)
17.00: (1,10) MTK (9,00) Senjok (16,0)
18.00: (5,20) Šiofok (3,80) Honved (1,60)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

sportsko klađenjeHonvedDavide LanzafameMTK Budimpešta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara