""
""

KRAJ: Valeta - Crvena zvezda 1:2 (VIDEO)

Vreme čitanja: 4min | uto. 12.07.16. | 21:02

Uz MOZZART Sport pratite sva dešavanja sa meča

KRAJ UTAKMICE

Izabrane vesti

94. minut: Propustila je Valeta verovatno i poslednju šansu za izjednačenje.

90. minut: Igraće se još četiri minuta.

88. minut: Pokušaj Malana, ali siguran Damir Kahriman.

83. minut: Ruiz menja Zvezdinog junaka Kataija.

75. minut. GOOOOOL! Evo preokreta Crvene zvezde! Predrag Sikimić kruniše novo majstorstvo Aleksandra Kataija!

66. minut: GOOOOOL! Majstorija Kataija nakon odličnog pasa Kange! Konačno igra Zvezda! Sjajan lob majstora iz Srbobrana!

65. minut: Opasan kontranapad Valete - šutira snažno Žonatan - nekako brani Kahriman.

61. minut: Pokušava i Katai glavom nakon centaršuta Kange. Zvezda pritiska, ali joj je neophodan gol.

59.minut: Strašan pokušaj Moučea. Fintirao je rivala, lepo šutirao, ali je golamn skrenuo loptu u mrežu!

58.minut: Zvezda je počela da stvara šanse. Bilo je gusto u šesnaestercu Valete. Prvo je šutirao Kataiji, a već u sledećem napadu malo je nedostajalo Vijeiri da skrene loptu u praznu mrežu.

52.minut: Konačno šansa za Crvenu zvezdu. Ibanjez je odlično proigrao Kataija, ali je Zvezdin kreativac izblokiran. Ubrzo žuti karton za Kataija zbog namernog igranja rukom.

48.minut: Još jedna stopostotna šansa za Valetu. Luković je loše postavio ofsajd zamku. Malano je krenuo sam ga golu Kahrimana, ali je golman crveno-belih hrabro uletao u noge Argentincu.

46.minut: Prva izmena u Crvenoj zvezdi. Umesto Srnića u igri je Mouče.

POLUVREME: Poluvreme za zaborav na Malti. Zvezda je u problemu. Ne samo što Valeta vodi, nego što u igri crveno-belih ne postoji ni glava, ni rep. Samo je Ugo Vijeira ima priliku... Kanga je imao bezbroj netačnih pasova, Vijeira se ne vidi, bokovi pucaju, Donald i Le Talek igraju sporo. Razočaravajuće poluvreme.

39.minut: Malo toga pozitivnog ima u igri Crvene zvezde. Gotovo ništa. Samo jedna konkretna šansa. Jedina dobra stvar za crveno-bele je što  povredio najbolji igrač Valete Falkone.

33.minut: Preznojili su se navijači Crvene zvezde. Gol Falkonea je poništen zbog ofsajda. Igrači Crvene zvezde suviše lako gube loptu i "otvaraju" kontre rivalu.

27.minut: Vrlo spora igra Crvene zvezde. Posebno u veznom redu. Zvezdine akcije su vrlo predvidive. Čeka se Kangin bljesak koji i dalje ne može da pronađe prave koordinate.

18.minut: Kakav promašaj Vijeire! Zvezda je vezala nekoliko pasova, Usledio je centaršut Ibanjeza, sam je bio Vijeira, ali je šutirao pored gola. Velika šansa za Vijeiru.

14.minut: Kakva golčina Falkonea! Zvezda je u ozbiljnom problemu. Valeta vodi. Izgubili su loptu Cvetković i Le Talek. Usledio je dubinski pas, a Falkone je pobegao Ibanjezu i Lukoviću i zario loptu u mrežu Kahrimana.

11.minut: Žuti karton za Uga Vijeiru zbog pokušaja simuliranja. Svemu je prethodila polukontra Zvezde i centaršut Srnića.

8.minut: Ne sluša lopta Gelora Kangu... Pokušava Gabonac, ali nema preciznih pasova.

6.minut: Tražili su igranje rukom Azopardije igrači Crvene zvezde. Nije se čula pištaljka, a Valeta je pokušala iz polukontre. I dalje bez šuta u okvir gola. Zvezda se još nije izborila za prevlast na sredini terena.

2.minut: Vrlo agresivan početak sa obe strane. Žestoko je Džonatan startovao na golmana Crvene zvezde Kahrimana. Odužio se na drugoj strani Kataji

UTAKMICA JE POČELA

19:56 - Crvena zvezda će igrati u sivoj opremi.

19:40 - Uz crveno-bele biće i mala grupa Delija koja je danas stigla na Maltu.

19:10 - Na klupi Crvene zvezde sedeće Supić, Petković, Ruiz, Mouče, Ristić, Rendulić, Sikimić. Od igrača koji su doputovali na Maltu nema Poletanovića.

19:05 - Trenutna temperatura u Valeti 30 stepeni. Možda čak prijatniji uslovi za igru nego u Beogradu.

18:50 – Crvena zvezda je veliki favorit sa kvotom 1,25. Sve kvote kladionice MOZZART možete da vidite OVDE

18:48 – Dok čekate da počne utakmica pročitajte najavu našeg novinara Darjana Nedeljkovića. tTo možete da uradite OVDE.

18:35 - Došao je i taj dan... Posle devet godina i više od 3000 dana fudbaleri Crvene zvezde ponovo su deo kvalifikacija za Ligu šampiona. Domaćin Valeta ne bi smeo da predstavlja ozbiljnu prepreku srpskom šampionu koji će na teren stadiona Hiberninasa izaći u očekivanom sastavu.

To znaći da ćemo od prvog sudijskog zvižduka videti Srnića, dok su na klupi ostali Pablo Mouče i Džon Ruiz. Isto kao što se očekivalo prednost na poziciji desnog beka dobio je Miloš Cvetković.

VALETA – CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:0) 
/Falkone 15 - Katai 66, Sikimić 75/

Stadion: Hibernijan u Valeti.
Kapacitet: 4000
Sudija: Aleksandar Harkam (Austrija)

VALETA (4-5-1): Bonelo – Gil, Karauna, Azopardi (od 83. Ume), Borg - Pani, Romeu, Brifa (od 78. Kremona), Agire, Džonatan - Falkone (od 40. Santjago).

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Kahriman – Cvetković, Fibel, Luković, Ibanjez – Le Talek, Donald, Srnić (od 46. Mouče), Kanga, Katai (od 83. Ruiz) – Vijeira (Od 65. Sikimić)


tagovi

SrbijaSlavoljub SrnićPablo MoučeMaltaLiga šampionaEvropaDžon RuizFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara