""
""

Valbuena u Turskoj za 18.000.000

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.05.17. | 15:15

Ponuda koja se ne odbija

Matje Valbuena i Lion rastaju se ovoga leta što je nagovestio i sam predsednik Lavova Žan Mišel Ola, iako će odluku ostaviti budućem sportskom direktoru kojeg namerava da zaposli. 

Izabrane vesti

Jedno je jasno, dve godine nakon dolaska iz moskovskog Dinama, 32-godišnji Valbuena je blizu selidbe iz kluba sa Rone. Omaleni napadač ne mora da brine, istanbulski Fenerbahče i te kako je zainteresovan da ga angažuje, a spreman je kao zapeta puška da mu ponudi trogodišnji ugovor i istovetnu platu koju fudbaler trenutno ima u Lionu (6.000.000 evra).

To je dobar podatak za čelnike Liona koji bi rado da ga se ratosiljaju godinu dana pre isteka ugovora kako bi uštedeli koji milion evra. Pitanje je samo da li su u Fenerbahčeu baš toliko odlepili da hoće da plate 18.000.000 evra igraču koji je u minuloj sezoni zabeležio samo 10 golova i osam asistencija što se nikako ne podudara sa platom koju prima.

Lavovi ne sede skrštenih ruku, već su pripremili potencijalne zamene za Valbuenu, a na listi želja su Nikola Pepe (21, Anže), Jan Karamo (18, Kaen) i Rijad Budebu (27, Monpelje). Ali, prvo da se ratoslijaju omalenog plejmejkera.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

FenerbahčeFrancuskaMatje ValbuenaOlimpik LionSuper ligTransferiTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara