""
""

Veče odluke za Patrisa Evru: Marota želi nastavak saradnje, Marselj čeka odgovor

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.01.17. | 19:31

U redu stoje još i Kristal Palas, Lion, Valensija, Šalke...

Patris Evra i Mančester junajted, Kristal Palas, Valensija, Šalke, Lion, od danas i Marselj... 

Izabrane vesti

Otkako je zimski prelazni rok počeo, a prekaljeni francuski bek otkrio da je na pragu odlaska iz Juventusa, gotovo svakodnevno vrtele su se razne informacije o budućnosti jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji u prethodnoj deceniji. A od večeras, ili najkasnije u sredu ujutru situacija bi mogla da bude mnogo jasnija. 

Tako bar javlja ugledni Sport Medijaset, koji je za večeras najavio sastanak Juventusovog transfer maga i prvog operativca Bepea Marote i Patrisa Evre. Pominje se da je Marota zagovornik ideje da Evra ostane do kraja sezone i onda nastavi karijeru u nekoj drugoj sredini. Ali, Evra je već stavio čelnike Marselja na čekanje, zadovoljan onim što je mogao da čuje sa Velodroma u današnjem razgovoru. Zbog toga je, saznaje dobro upućeni italijanski novinar Đanluka di Marcio, Evra spreman da okrene novo poglavlje u karijeri. 

Za Juventus ga vezuje ugovor do juna 2018. godine. Zato će Marota, Evra i njegovi agenti razgovarati večeras. Kako bi se našlo rešenje za ovu situaciju. Marselj je trenutno najbliži velikom potpisu, mada su poslednjih dana dobre vibracije dobili i ljudi iz Kristal Palasa i Šalkea. 

U narednim satima mogli bismo da dobijemo konačni odgovor. Svakako najkasnije do kraja sedmice, ako se dogodi neki obrt u razgovorima. 

Sve informacije sa transfer pijace možete pronaći u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaPrimeraPremijer ligaPatris EvraMarseljOlimpik LionNemackaLiga 1Kristal PalasJuventusItalijaFrancuskaEvropaEngleskaBepe Marota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara