""
""

Viljaš Boaš je i dalje na ceni: Hoće ga Milan!

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.12.13. | 12:57

Londonski Tajms piše da su Rosoneri već kontaktirali Portugalca sa predlogom da narednog leta nasledi Maksa Alegrija

Posle otkaza u Totenhemu za koji je nagrađen obeštećenjem od pet miliona evra, Andre Viljaš Boaš neće morati mnogo da čeka na novi posao. Portugalac se pominjao kao kandidat za klupu VBA, ali sada stiže mnogo zanimljivija vest o nastavku njegove karijere: Želi ga Milan! Popularni AVB bi sledećeg leta mogao da nasledi Masimilijana Alegrija, preneo je danas londonski Tajms.

Izabrane vesti

Sadašnjem strategu Rosonera ugovor ističe u leto sledeće godine i sva je prilika da mu uprava neće ponuditi produžetak saradnje. Navodno su čelnici Milana već uspostavili kontakt sa njim. Portugalski stručnjak zatražio je od ljudi iz italijanskog kluba malo vremena kako bi ozbiljno razmislio o opciji dolaska na San Siro.

Ranije se kao kandidat za trenera Rosonera pominjao i Klarens Sedorf, ali se tome usportivio budući tehnički direktor Paolo Maldini čija želja je trener Bazela Murat Jakin. Ipak, izgleda da Berluskonijevi imaju druge planove i da je prva meta Portugalac koji je pre Totenhema radio u Čelsiju i Portu.

Zanimljivo je da je jedan deo karijere Viljaš Boša proveo upravo u Milanu, ali tada kao asistent Žozea Murinja u Interu. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Andre Viljaš BoašEvropaItalijaMasimilijano AlegriMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara