""
""

Vrabac: Verovali smo do kraja

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.12.16. | 22:03

"Imali smo sreće u Beogradu, imali smo sreće i ovde, ali mislim da smo tu sreću zaslužili", rekao je pomoćni trener crno-belih Nenad Čanak posle trijumfa u Poljskoj

Dočekao je Adin Vrabac svojih pet minuta u dresu Partizana. Reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je junak pobede crno-belih nad poljskom Zjelonom Gorom posle produžetka (81:80) kojom su crno-beli napravili možda i odlučujući korak ka plasmanu u nokaut fazu.

Izabrane vesti

Reprezentativac BiH je utakmicu završio sa 16 poena bez promašaja iz igrem, a postigao je i pobedonosni koš 2,5 sekunde pre kraja produžetka.
"Nastupili smo bez četiri igrača i trenera Džikića, ali najvažnija stvar je bila da smo svi verovali u pobedu do samog kraja i da smo uspeli da je ostvarimo. Jako smo srećni zbog toga", istakao je Vrabac.

U odsustvu trenera Džikića, crno-bele je sa klupe večeras predvodio Nenad Čanak.
"Odigrali smo tešku utakmicu, poput one u Beogradu. Imali smo sreće u Beogradu, imali smo sreće i ovde, ali mislim da smo tu sreću zaslužili. Igrali smo utakmicu u regionalnoj ligi u nedelju, došli smo ovde bez četiri igrača, bez prvog trenera koji je bolestan, ali momci su na to dobro reagovali. Borili smo se 45 minuta i na kraju je fortuna zasluženo bila uz nas", rekao je Čanak.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Adin VrabacEvroligaFIBA Liga šampionaKK Zjelona GoraNenad ČanakFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara