""
""

Završen transfer Bogdana Planića

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.08.17. | 17:54

Bekali izjavio da je danas dogovorio dolazak štopera, a Digi sport tvrdi da se radi o defanzivcu Vojvodine...

Pominjala se prvo Steaua, odnosno klub novog imena - FCSB, onda su u igru ušli i Lans, Đirona, Konja - pominjao se čak i povratak u Crveu zvezdu - ali kako trenutno stvari stoje izgleda da je Điđi Bekali dobio ono što je želeo - srpskog štopera Bogdana Planića.

Izabrane vesti

Prema pisanju rumunskog Digi sporta štoper Vojvodine u narednim satima trebalo bi da stavi paraf na ugovor sa rumunskim viceprvakom. FCSB je preksinoć prošao Plzenj u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i tako obezbedio u najmanju ruku grupnu fazu Lige Evrope, što je bio znak za Bekalija da krene u konačni napad na Planića.
"Pojačaćemo ekipu za dvomeč sa Sportingom iz Lisabona. Dovešćemo najmanje 4-5 igrača. Mislim da smo štopera danas završili", izjavio je u prepodnevnim satima prvi čovek FCSB-a, a Digi sport došao do saznanja da se radi upravo o bivšem defanzivcu OFK Beograda i Crvene zvezde.

Podsetimo, Planić i FCSB dovođeni su u vezu pre nekoliuko nedelja, kada se pisalo da Rumuni nude 300.000, a da Vojvodina ne pušta jednog od svojih najboljih igrača ispod pola miliona. Izvor iz komšiluka sada tvrde kako je dogovor postignut i da više nema prepreka da se transfer realizuje...

(foto: MN Press)    


tagovi

SteauaRumunijaLiga 1EvropaBogdan Planić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara