Komentari na vest

Slobodin spas u poslednji čas: Golman "ubio" Korejca i izbio GAT-u pobedu iz ruku (VIDEO)

S

SAMO SLOBODA

pre 24 dana

SVI U LAZAREVAC!!!
N

Napred Sloboda

pre 24 dana

U nedelju svi u Lazarevac!!!
D

Djape45||

pre 24 dana

Sloboda da nekako dobije Kolubaru i onda pred punim stadionom kao pre 10 godina da opstane u ligi pobedom protiv Radničkog.
H

Hahahahhaha...

pre 25 dana

Svi pišu za Metalac...A Sloboda ima stadio KIDA! Svojevremeni reprezentacija igrala prijateljske...I igraće treću ligu ..Pritom, za razliku od stadiona Metalca, imaju i navijače!
D

Dorcolac

pre 24 dana

Kakve veze ima, i Loznica ima stadion izgredjen pre 4 meseca pa igra trecu ligu a o Timoku da ne pricam pre mesec dana otvorili stadion a igraju cetvrtu ligu.
R

Realno...

pre 25 dana

Ne znam zašto pljuvanje po treneru Metalca...Setite se gde je bio pre preuzimanja dotičnog Otaševića...Pretposlednji, uveliko PREŽALJEN, čovek ih preporodio...Ili samo pišete da bi pisali???
?

??

pre 25 dana

Steta za metalac imaju dobar stadion za drugu ligu, pa cak i za prvu kad vidimo kakvi su ostali
L

Lunjevacki put

pre 25 dana

Milanovcane Metalac ne zanima, svi znaju da je to privatna igračka bez trenera, bez direktora, bez predsednika. Cista rekreacija bez ikakve strategije i plana.
K

Kej

pre 25 dana

Potpuno tacno!!! Klub dok nije imao stadion imao je dusu, pored ograde su se skupljali ljudi koji su klub bas voleli. Danas stadion za Tatu i jedno veliko nista!!
G

Grubor

pre 25 dana

Metalac igra najlosiji fudbal u drugoj ligi zahvaljuci treneru koji je nezreo za ovaj rang takmicenja . Steta za uslove koje klub ima ali dogodine ce igrati u Podunavcima nazalost. I bice to zestoka borba za opstanak
D

Dre

pre 25 dana

Vršac i Dubočica su vec obezbedili opstanak