""
""

Život bez Radamela Falkaa: Hames Rodrigez i 22 ratnika - Pekerman sastavio strašan tim!

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.05.16. | 12:29

Pored El Tigrea, na spisku nema ni Džeksona Martineza

Videli smo šta nude Brazil, Argentina, Urugvaj i Čile, a evo čime raspolaže još jedan kandidat za najviši plasman na Kopa Amerika, koji se od 3. do 26. juna održati u Sjedinjenim Američkim Državama. Selektor Kolumbije Hose Nestor Pekerman saopštio je konačan spisak igrača za učešće na kontinentalnom turniru, a prema očekivanjima na njemu se nije našao Radamel Falkao.

Izabrane vesti

Pre samo dve godine nacija je gorela iščekivajući vest o tome da li će se El Tigre oporaviti za Mundijal u Brazilu, uprkos teškoj povredi kolena, pa je njegov izostanak ispratilo veliko razočarenje. Sada je u potpunosti drugačije, s obzirom da su svi osim Falkaa u velikom usponu forme. Veliko iznenađenje predstavlja izostanak i Džeksona Martineza, pa su pozicije u napadu zazeli Dajro Moreno, Marlos Moreno i Rožer Martinez.

Predvodnik ovog tima još jednom će biti as Real Madrida Hames Rodrigez, a tu su još u prvom planu i Karlos Baka, Huan Kvadrado i David Ospina.

Kolumbija će na Kopa Amerika igrati u grupi A sa domaćinom SAD, Kostarikom i Paragvajem.

Pogledajte kompletan spisak Kolumbije:

GOLMANI: David Ospina (Arsenal), Robinson Zapata (Santa Fe), Kristijan Bonilja (Atl. Nasional).

ODBRANA: Santiago Arijas (PSV), Stefan Medina (Pačuka), Kristijan Zapata (Milan), Oskar Muriljo (Pačuka), Žejson Muriljo (Inter), Farid Dijaz (Atl. Nasional) Frank Fabra (Boka juniors), Felipe Agilar (Atl. Nasional).

VEZNI RED: Karlos Sančez (Aston Villa), Sebastijan Perez (Atl. Nasional), Danijel Tores (Medeljin), Giljermo Selis (Žunior), Andres Felipe Roa (Kali), Edvin Kardona (Monterej), Huan Kvadrado (Juventus), Hames Rodrigez (Real Madrid).

NAPAD: Karlos Baka (Milan), Dajro Moreno (Tihuana), Marlos Moreno (Atl. Nasional), Rožer Martinez (Rasing).


tagovi

reprezentativni fudbalRadamel FalkaoKopa Amerika 2016Kopa AmerikaKolumbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara