""
""

Zvanično: Robinson dobio pare, pa otišao iz Partizana

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.05.17. | 09:25

Crno-beli večeras protiv Borca iz Čačka bez Gordona, možda i Hečera

Ono što se danima najavljivalo, dobilo je zvaničnu potvrdu. Frenklin Ribinson nije više član Partizana.

Američki krilni košarkaš jutros je napustio Beograd, pošto je prethodno sa crno-belima dogovorio uslove koji se tiče sporazumnog raskida saradnje.
Posle pregovora sa klubom, pronađen je način da mu se isplate obaveze i Robinson je od danas i zvanično bivši igrač Partizana“, preneo je informaciju Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Ovakav sled događaja bio je očekivan imajući u vidu blede partije Frenka Robinsona, prosečno je beležio 4,7 poena, 2,2 skoka i 1,7 asistenciju na parketima ABA lige. Sledstveno tome, Parni valjak ga nije ni licencirao za takmičenje MOZZART Superlige Srbije.

A u petom kolu našeg prvenstva ekipa Aleksandra Džikića večeras od 19.30 (TV Arenasport 1) dočekuje čačanski Borac. Sigurno bez Džamonta Gordona, zbog - kako navodi Žurnal - „privatnih problema“, dok je neizvesno hoće li igrati Vilijam Hečer, koji se tek juče vratio treningu pose povrede skočnog zgloba još na večitom derbiju.

Crno-beli su u dosadašnjem toku MOZZART Superlige ostvarili četiri pobede i jedan poraz (od Crvene zvezde), a kvote Kladionice MOZZART za duel Partizan - Borac Čačak možete pogledati OVDE.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Frenk RobinsonJadranska ligaKK PartizanKošarkaška SuperligaFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara