"Rastanak: Gavrić i Cvetković"
"Rastanak: Gavrić i Cvetković"

Zvezda se rastaje sa Lalinim pulenima

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.12.15. | 10:34

Miloš Cvetković i Nenad Gavrić blizu odlska sa najvećeg srpskog stadiona

Rastanak: Gavrić i Cvetković

Jasno je da će oni fudbaleri koji se jesenas nisu izborili za status prvotimaca u redovima Crvene zvezde dobiti dozvolu da napuste Marakanu ove zime, a prvi na listi za rastanke je desni bek Miloš Cvetković, koji je meta čak dva kluba iz Grčke. 

Izabrane vesti

Prema navodima Sportskog žurnala, kontakt je već uspostavljen i moguće je da rezervni desni bek jesenjeg šampiona Srbije ode u inostranstvo u januarskim danima. Nekadašnji defanzivac Napretka ima i dalje ugovor sa crveno-belima i u planovima je da ostane zamena za standardnog desnog beka Marka Petkovića, ali je izvesno da će u slučaju dogovora igrača sa Grcima imati slobodu za odlazak.

Osim njega, još jedan fudbaler kojeg je na Marakanu iz Napretka u leto 2014. godine doveo nekadašnji trener Nenad Lalatović, mogao bi da napusti Ljutice Bogdana. Žurnal piše i da Nenad Gavrić ima na stolu ponudu Vojvodine, koju upravo predvodi perspektivni stručnjak sa kojim je sarađivao.

Krilni napadač koji nije u prvom planu kod novog šefa struke cenjen je u većini superligaških klubova, a Lalatović vidi u njemu igrača koji bi mogao da bude od velike koristi za prolećne ambicije Novosađana.

Prostor za Gavrićev dolazak otvara i nedavni prelazak Aleksandra Stanisavljevića u grčki Asteras, ali i pored interesovanja Vojvodine, prva opcija za bivšeg igrača Napretka i Mačve predstavlja selidba u inostranstvo.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaNenad LalatovićNenad GavrićMiloš CvetkovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara