©AFP
©AFP

Aleksandar Kolarov prvi pik Valtera Sabatinija za mesto sportskog direkora

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.12.23. | 10:01

Generalni menadžer Salernitane Srbina vidi kao naslednika Morgana de Sanktisa

Bivši reprezentivac Srbije Aleksandar Kolarov uskoro bi mogao da postane sportski direktor italijanske Salernitane, piše dnevni list La Citta.

To je ideja generalnog menadžer kluba, Valtera Sabatinija, koji Kolarova vidi kao pravo rešenje na poziciji sa koje je nedavno razrešen Morgan de Sanktis. Sabatini radi na angažovanju najbližih saradnika, koji bi potom bili maksimalno angažovani u zimskom prelaznom roku i pokušali da pronađu pojačanja koja bi Salernitani donela opstanak u Seriji A.

Izabrane vesti

Sabatini i Kolarov se odavno poznaju, iskusni tržišni lisac izuzetno ceni Srbija, a Italijani navode da je učestovao i u njegovom transferu Lacio 2007. godine.

Aleksandar Kolarov je fudbalsku karijeru završio na leto 2022. godine, kada mu je zvanično istekao ugovor sa Interom, ali je ostao aktivan, pa je se u ulozi sportskog direktora već oprobao u Pizi. Pre nekoliko nedelja se pominjalo da bi mogao čak i da bude saradnjik Željka Buvača na klupi Crvene zvezde, ali od toga nije bilo ništa.

Salernitana je sinoć ispustila pobedu protiv Milana (2:2), pa je ostala na poslednjem mestu Serije A sa svega devet bodova. Jasno je da bi Kolarova čekao izuzetno naporan posao u januaru, jer je više nego jasno da su ekipi Filipa Inzagija hitno neophodna kvalitetna pojačanja.


tagovi

SalernitanaAleksandar Kolarov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara