Majstore, srećan rođendan i hvala ti! Ronaldinjovih najboljih 10 poteza koji nisu golovi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.03.20. | 18:06

Brazilac je svoj svaki genijalni potez pravio isključivo za dušu navijača. Svi su to osećali i zbog toga su ga voleli

Postizanje svakog gola, posebno efektnog, uvek izaziva najlepšu moguću emociju kod igrača i navijača. Jednostavno, golovi se pamte i ostaju urezani u memoriji, kao i sva ostala prijatna osećanja. Ipak, njegova veličanstva “promašaji” takođe imaju posebno mesto u fudbalskom životu svakog igrača i navijača. Sa sobom ostavljaju određnu dozu sete za propuštenim. Nečim, što je moglo da bude spektakularno, ali nažalost nije… Nešto što će vas tereati da pokušate ponovo da učinite isto.

U prekratkoj fudbalskoj karijeri, po mnogima najvećeg majstora koji je “terao loptu” u ovom veku, Ronaldinja, sve je bilo podređeno upravo spektaklu. Brazilac je svoj svaki genijalni potez pravio isključivo za dušu navijača. Svi su to osećali i zbog toga su ga voleli, bez obzira na to koje su navijačke pripadnosti. Svi su se jednostavno divili tom vanvremenskom umeću. Tom osmehu posle svakog poteza, gola, promašaja, driblinga. Sve je jednostavno radio iz zabave. Ili je bar delovalo da se stalno zabavlja, a to je za mnoge igrače, pa i one koji su bili među najboljima u istoriji ove igre, bio najteži deo posla.

Izabrane vesti

Ronaldinjo danas slavi svoj 40. rođendan, u nesvakidašnjoj atmosferi paragvajskog zatvora, ali svi svetski mediji su ovaj datum odlučili da obeleže sećanjem na ono što je Brazilac radio na samom travnatom tepihom. Dok se svi uglavnom bave najlepšim golovima, španska Marka je odlučila da istakne njegovih 10 poteza u karijeri, koji nisu bili golovi, ali su podjednako oduševljavali sve prisutne na stadionu.

Ostaje nam samo da zajedno uživamo i kažemo: Majstore, srećan rođendan i hvala ti za sve!

NAŽALOST, BILA JE SAMO PREČKA…

ČAROLIJA U DRESU MILANA

KADA JE SAKRIO LOPTU ODBRANI ALBASETEA

ČUDESAN PRIJEM I MAESTRALAN PAS

VRTEŠKA ZA GATUZA I PIRLA

TENUTAK KADA JE MESI NA SVOJOJ KOŽI OSETIO MAGIJU

MAGIJA NA DELU I U UTAKMICI LEGENDI BARSE I MANČESETERA

ZABAVA PROTIV SAO PAULA

TROSTRUKI SOMBRERO PROTIV BILBAA

ČAROLIJA I NA FUTSALU

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara