Arteta krenuo da krpi Arsenalovu odbranu, navijači opet razočarani: Soares stiže za 7.000.000

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.01.20. | 18:48

U Sautempton ide Kajl Voker-Piters

Edi Nketija je vraćen sa pozajmice Lidsu, ali svima je od starta prelaznog roka bilo jasno da je prva briga Mikela Artete porozna odbrana. I posle 28 dana bezuspeđne potrage, sateran uz zid, Arsenal je reagovao, mada teško da je obradovao navijače. Novi desni bek Tobdžija po svemu sudeći biće Sedrik Soares, 28-godišnji desni bek Sautemptona.

Ne deluje baš kao pojačanje koje obećava previše, ali je bar – jeftino. Portugalcu ističe ugovor na leto i Sveci neće moći mnogo da zatežu za obeštećenjem, spekuliše se da će ga pustiti za svega 7.000.000 evra.

Izabrane vesti

Podsetimo, Arteta do kraja sezone neće moći da računa na Kaluma Čejmbersa kome su stradali ligamenti kolena, pa je jedina konkurencija Ektoru Beljerinu na desnom beku Ejnsli Mejtlend Najls.

Soares bi dakle mogao da pomogne, mada nema sumnje da su navijači očekivali neko zvučnije pojačanje. Uostalom, nadali su se zvučnijem i od Pabla Marija, Flamengovom igraču koji je doputovao na završne pregovore u London da pojača konkurenciju na mestu štopera. Nadali su se navijači Dajotu Upamekanu, Merihu Demiralu, na kraju – Pablo Mari.

Mada, to što nisu zvučna pojačanja ne znači automatski da neće biti kvalitetna pojačanja.

Što se tiče Sautemptona, očekuje se da će umesto Soaresa na Sent Meriz stići Kajl Voker-Piters, koji u Totenhemu nije imao dovoljno minuta. On dolazi na šestomesečnu pozajmicu, Sveci nemaju prava da ga otkupe.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara