Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Drugoligaški fudbal u epicentru - Kina, Tajland, Indija, Emirati...

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.24. | 08:43

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kina 2)

Posle dva kola drugoligaškog karavana u Kini, Nanđing ima tri boda, dok je Janbjan na pretposlednjem mestu sa samo bodom za 180 minuta. Nanđing je jedan od kandidata za ulazak u Superligu Kine. Prošle seone su oba međusobna duela završena pobedama domaćina od po 1:0.

KANČANABURI – NAKON SI JUNATED, 13.00

(Fudbal, Tajland 2)

Domaćin je na prvom mestu iznad zone ispadanja u drugoj ligi Tajlanda, ali ima 10 bodova više od ugroženog Kasetsarta, pa ne mora da brine oko opstanka pet kola pre kraja. Kančanaburi ima tri vezana poraza u šampionatu. Nakon Si je treći, na poziciji koja vodi u plej-of. Teško će da stigne drugoplasiranog i izbori direktnu promociju u najvišem rangu.

GOKULAM – DELHI, 14.30

(Fudbal, Indija 2)

Gokulam je na šestom mestu u drugom rangu indijskog fudbala, dok je Delhi tek osmi, sa samo bodom u poslednjih pet kola. Ni forma domaćina nije dobra, samo jedna pobeda u prethodnih pet kola. U prvom delu sezone, Gokulam je slaviio u gostima protiv Delhija sa 2:1.

MASFUT – AL HAMRIJA, 19.00

(Fudbal, UAE 2)

Masfut se bori za opstanak u drugoj ligi Ujedinjenih Arpapskih Emirata. Na prvom mestu je iznad zone ispadanja. Al Hamrija je u sredini tabele, ima dva trijumfa na tri prethodna meča. Na tri poslednja duela ovih timova dolazila je kombinacija GG3+.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara