Fudbaleri Al Hilala (©Reuters)
Fudbaleri Al Hilala (©Reuters)

AZIJA: Mitrović i SMS jure 29. vezanu recku, Nasaf nije primio gol u Uzbekistanu

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.03.24. | 08:33

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Indonezija 1)

Domaćin je na pragu ispadanja iz najboje lige Indonezije. Ima čak 12 bodova više od najbližeg rivala, pa je jasno da će sledeće sezone da igra niži rang. Deva je na bezbrižna na sredini tabele, na osmom mestu, sa dva trijumfa u prethodna tri kola. U prvom delu sezone bilo je 2:2 u duelu ovih ekipa, a dva prethodna međusobna obračuna završena su bez pobednika.

NASAF KARŠI – KIZILKUM, 15.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Posle dva kola šampionata Uzbekistana, Nasaf ima četiri boda. Nije i dalje primio gol, a dao je dva. Kizilkuk ima maksimalnih šest bodova. Slavio je protiv Bunjodkora i Termeza. Prošle sezone oba duel ovih timova završeni su remijima, 0:0 i 1:1. Tim iz Karšija nije poražen od narednog rivala na 10 utakmica (četiri remija i šest pobeda).

AL AHLI – AL ARABI, 19.30

(Fudbal, Katar 1)

Al Ahli na osmom mestu u šampionatu Katara, dok je Al Arabi peti. Oba tima su osvojila po četiri boda u pretodna dva kola. U prvom delu šampionata, Al Ahli je pobedio narednog rivala u gostima sa čak 6.0. Na četiri od pet poslednjih utakmica ovih timova dolazio je tip 4+.

AL FATEH – AL ITIHAD, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Itihad je na četvrtom mestu. Odavno nema šanse za odbranu trona u Arabiji pored moćnog Al Hilala. Tim Marsela Galjarda može da napadne treće mesto i plasman u Ligu šampiona. Gradski rival Al Ahli beži sedam bodova. Popravio je formu tim iz Džede, ali i dalje veliki zaostatak. Karim Benzema nije ni bleda senka onog igrača iz Reala, pa je i to razlog čak 25 bodova manje od lidera. Al Faterh je u donjem domu, bez pobede je već pet utakmica.

AL HILAL – DAMK, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Hilal grabi ka svim trofejima. Protekle nedelje su napravili najveću seriju u istoriji fudbala, 28 uzastopnih pobeda, a sada žel da se odlepe na 12 bodova jedinom rivalu za titulu, Al Nasru za koji igra Kristijano Ronaldo. Damak je odličan na sedmom mestu, ali tim Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića je pobedio 21 meč i samo dva puta remizirao u šampionatu Saudijske Arabije. U proseku izvesno budući šampiona ove bogate zemlje daje 3,5 golova po meču, pa se crno piše gostima.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara