Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

AZIJA: Persita ne gubi i remizira, Čonburi i Ratčaburi posustali, Metalurg veruje u treću sreću

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.03.23. | 09:49

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Indonezija 1)

Persita želi da upiše tri boda u svom pokušaju da ostane podalje od mesta ispadanja protiv RANS Nusantare, koja više ne može da izbegne selidbu u niži rang. Persita je remizirala 0:0 protiv PSM-a u svom poslednjem meču Lige 1 i produžila niz neporaženosti na devet, mada je u tom periodu sedam puta remizirala, i nalazi se na devetom mestu sa 38 bodova. Nusantara je na dnu sa samo 18 bodova u 30 odigranih utakmica. RANS je izgubio svoj poslednji meč sa 1:0 protiv Persikaba, i to mu je bio 15. uzastopni duel bez slavlja.

ČONBURI - RATČABURI, 11.30

(Fudbal, Tajland 1)

Kako se sezona prvenstva Tajlanda bliži kraju, Čonburi i Ratčaburi posustaju. Čonburi je na četvrtom mestu sa 37 bodova, dok je Ratčaburi šesti sa 35 bodova. Čonburi je izgubio poslednji meč u ligi sa 3:1 od Bangkok Junajteda, produživši niz bez pobeda na čak pet. Ratčaburi je remizirao 0:0 protiv Čiangraj Junajteda u prethodnom susretu i produžio niz bez pobeda takođe na pet.

METALURG - KIZILKUM, 12.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Kako je završio prethodnu sezonu, tako je i počeo novu. Metalurg je poražen u početna dva kola prvenstva Uzbekistana, i pritom nije nijednom uspeo da zatrese mrežu. U trećem kolu dočekuje Kizilkum, koji je posle poraza na startu slavio u prošlom kolu. Prošle sezone u međusobnim susretima uspešniji je bio Metalurg sa pobedom i remijem.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara