Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

AZIJA: Ronaldov Al Nasr u krizi pred derbi u Džedi, Al Sad ne da čelo u Kataru

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.03.24. | 08:58

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Samo bod za Sogdijanu u prva dva kola šampionata Uzbekistana. Metalurg ima dva remija. Na dva vezana meča ovih rivala bio je nerešen ishod i tip GG3+. U poslednjem odmeravanju snaga ovih ekipa bilo je 3:3 prošlog leta.

AJMAN – AL AIN, 19.00

(Fudbal, UAE 1)

Argentinski as Ernan Krespo odlično gura sa Al Ainom. Izbacio je tim iz Dubaija saudijski Al Nasr u Ligi šampiona, ali u domaćem šampionatu teško će do titule jer ima 11 bodova manje od nezadrživog Al Vasla koj s klupe vodi nekadašnji trener Crvene zvezde Miloš Milojević.

AL SAD – AL MUALDAR, 19.30

(Fubdal, Katar 1)

Al Sad je lider u Kataru sa tri boda više od Al Garafe. Al Mudar je na pretposlednjem mestu sa samo dva boda u prethodna tri kola. Lider je malo posustao, odigrao je dva vezana duela. Na tri vezana meča tima iz Dohe dolazio je tip GG3+.

AL AHLI – AL NASR, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Ahli je popravio formu, treći je u Saudijskoj Arabiji, pozicija koja vodi u Ligu šampiona Azije. Sedam bodova u prethodna tri meča je sakupio tim iz Džede koji vodi s klupe mladi nemački stručnjak Matijas Jajsle. Ronaldov Al Nasr se oporavlja od ispadanja iz elitnog kontinentalnog takmičenja od Al Aina iz Emirata. Ekipa iz Rijada izvesno ne može da stigne nezadrživog gradskog rivala Al Hilal, pa joj ostaje da zadrži drugo mesto.

AL TAI – AL ITIFAG, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Trgao se Al Etifag, vezao je dva pobede u Saudijskoj Arabiji, ali generalno loša sezona za tim Stivena Džerarda. Al Tai je u opasnoj zoni, pobedio je prošle nedelje i želi da se spasi ispadanja u finišu šampionata. Tim iz Damama je pobedio narednog rivala sa 4:3 u prvom delu sezone, a po dva pogotka za tim Stiva Džija delo su Muse Dembele i Žoržinja Vajnalduma. Sva tri pogotka za Al Tai je delo reprezentativca Gane Bernarda Mensaha.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara