Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Vuhan loše počeo u Kini, Bangkok u poteri za Burirarom na Tajlandu

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.24. | 08:56

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Vijetnam 1)

Domaćin je na 11. mestu u šampionatu Vijetnama i boriće se za opstanak. Samo bod na tri meča. Hoang An je pretposlednji, ali je u odlilčnoj seriji, pet mečeva bez poraza. U prvom delu sezone nije bilo golova u duelu ovih ekipa.

RAČABURI – BANGKOK, 13.00

(Fudbal, Tajland 1)

U finišu šampionata Tajlanda, Račaburi je na šestom mestu. Ne može da se bori za neki od međunarodnih takmičenja. Bangkok je drugi sa pet bodova manje od lidera Burirama, ali ima dva meča manje i teoretski bi sa dve pobede mogao da se nađe na čelu i skine dominaciju šampiona. Gosti su vezali dva poraza, posle loše serije od tri meča bez pobede. Račabari je dobio narednog rivala na svom terenu sa 1:0.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

VUHAN TRI TAUNS – ČANGDŽOU LAJONS, 13.35

(Fudbal, Kina 1)

Nekadašnji šampion Kine Vuihan Tri Tauns je dva puta poražen i jednom pobedio u prva tri kola Superlige Kine. Čangdžou je sakupio bod više od narednog rivala. U proteklom prvenstvu na oba međusobna meča domaćini su slavili. Vuhan je dobio sa 2:0, a Čangdžou sa 2:1. Od četiri duela ovih klubova tri puta je dolazilo tri i više golova.

ČENAJIN – DŽAMŠEDPUR, 16.00

(Fudbal, Indija 1)

Čenajin se bori za šesto mesto i plasman u plej-of šampionata Indije, pa mu je ovo jedan od kjučnih mečeva, s obzirom na to da je to kraja sezone ostalo još samo tri kola. I Džamšedpur se bori za tu “kotu 6”. Ima isti broj bodova ka i gosti, ali je forma u padu, samo bod za poslednjih 270 minuta.

LOKOMOTIVA TAŠKENT – ANDIĐAN, 16.15

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Posle četiri kola šampionata Uzbekistana, šampion Pahtakor je tek deveti. Andiđan je bez poraza, ima po dve pobede i remija. Isti učinak ima i Lokomotiva Taškent, bod manje od lidera Nefčija. Domaćin je primio smao dva gola za 360 minuta. Na dva vezana duela ovih rivala bio je tip GG3+. U poslednjem odmeravanju snaga ovih rivala bilo je 2:2.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara