Komentari na vest

Bajern će pokušati još jednom ili sledi “Alaba scenario”

K

Kidi

pre preko 2 godine

Da ne komentarisem primanja, ali kao igrac je pakao za protivnika. Jeste sklon povredama, ali na to malo utice i njegovo kretanje, brzo menjanje pravca, lomljenje....slazem se da nije Levandovski, al bih pokusao da ga zadrzim da sam na njihovom mestu. Ne bih ga tek tako pustio
I

Igore00

pre preko 2 godine

Lik je osvojio sve, a tek mu je 25 god.. Neverovatno jbt..
t

totinjo

pre preko 2 godine

svaka cast nemcima kako posluju.najbolji i najfer klub na svetu po pitanju poslovanja.
A

Apis1917

pre preko 2 godine

On će u Psg kao zamena za Mbappea
B

Bavarian Man

pre preko 2 godine

Sjajan igrac, ali kao sto napisase ljudi, sklon povredama. Ovu povisicu od 15m plus bonusi sto mu Bavarci, da oberucke prihvati i da odlicnim igrama nastavi da igra u 1. timu. Mada konkurencija je zaista zestoka, Sanei Gnabry, pogotovo ovaj prvu, ove sezone je u odlicnoj formi za razliku od prosle.
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Bajern je napravio poslovni plan milenijuma.. Od Bundeslige su napravili razvojnu ligu.. Svi klubovi Lajpcig, Dortmund, Mehengladbah i ostali kupuju mlade i talentovane igrace za sitnis, daju igracima male plate, ali igraci znaju da ce igrati i napredovati.. Na kraju kada dostignu nivo za Bajern, Bajern ih uzme za dz ili plati par miliona i daju platu koja je za Bundesligu pojam.. Sa tim igracima osvoje par trofeja, i onda je vreme za razlaz jer nemaju nameru da placaju previse.. A Nemacki igraci retko odlaze iz Nemacke, samim tim ce reprezentativci biti u Bajern... Ljudi se cudili kako pustise Alabu, dodje Upameksno, sad ce i Koman ako ne pristane sut, a oni ce dovesti neko cudo i platiti sitnis.. Umece..
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Cuo sam za ovog Supo-motana, skoro je dobar kao i H"o"land iz Dortmunda,FalČineli iz Bolonje i jos neki:-))
T

Tpb

pre preko 2 godine

Ne svidja mi se ovo kako Bajern radi,prvo Alaba sad Koman,a takodje i Toliso...sve su to dobri igraci u najboljim godinama. Sto se tice Tolisoa ajde njega i nekako,ali Komana moraju da zadrze bice veliki gubitak ako ode za dzabe.
J

Jasno kao dan

pre preko 2 godine

Zna se red,kome ne odgovara,do viđenja!Momak je sklon povredama,sumnjam da će se otimati za njega.A možda je dogovorio "brda i doline" sa Njukaslom.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ovaj jeste predobar igrac ali 60% svake sezone od kada je u klubu ne odigra zbog povrede. Ne vredi mu dati ogromnu platu, podlezan je povredama.
R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

David Alaba je zavlacio klub da zeli da ostane, plakao i slicno, davao izjave kako ga je tata kao malog doveo u Bajern i da voli klub i da mu novac nije bitan. Flik je trazio da ostane, iako je usao u poslednju godinu ugovora. Medjutim, posle izjava Rumenigea, Henesa... Skontali smo da je trazio 20 miliona platu i da je zato sve propalo. Alaba je bio najslabija karika Bajernove odbrane poslednje dve sezone. Covek nije stoper, nema skok igru i cesto zna da ispadne. U finalu LS protiv Psz-a umalo nije bio tragicar. Zbog toga ne zasluzuje 20 miliona, nije on Van Dajk. Sto se tice Tolisoa, svi znaju da je igracina, ali stalno je povredjen, zato odlazi. Bajern zeli Zakariju umesto njega. Koman je zver, Bajern zbog njegovih sjajnih partija zeli da mu da vecu platu, ali nece imati vecu od one koju ima Sane, dakle nekih 17,18 miliona. Ako ode Koman, Bajern krece po Kjezu, Dembelea, Entonija iz Ajaksa... Pisao je Bild o tome.
T

Tpb

pre preko 2 godine

@Robert Lewandowski- Znam brate sve to ja, Alaba me je i razocarao dosta kad ucenjivao klub, plus je imao neke neukusne izjave kad je presao u Real koje mi se nisu svidele, bacio je nekako mrlju na dosta uspesnu karijeru koju je imao u Bajernu. Slazem se takodje da Koman ne zasluzuje 20 miliona, ali Bajern mora da resi bolje pitanje statusa igraca kad im ostane jos godinu dana ugovora, znaci ako je Koman hteo da ode trebali su da ga prodaju onda jos sad na leto, a ne da ode za dzabe to samo hocu da kazem... ja bih licno najvise voleo da dovedu Entonija iz Ajaksa ako on ode, ali dosta klubova ce se otimati oko njega i njegova cena nece biti sigurno mala jer pruza strasne partije, a poznavajuci Bajern oni ne daju puno para,Kjeza je isto papren dok Dembelea iskreno ne bi doveo nikad jer je gori od Komana sto se tice povreda...
G

Gost7eioye993

pre preko 2 godine

ko vam je ovaj Šupo Motan? 😏
G

Genius

pre preko 2 godine

Chupo-moting sa aliexpressa xD
X

Xo xo xo

pre preko 2 godine

Baš tako !!! Kako samo izmišljaju imena. Ceo život bio Čupo Moting,ali onda krenuli filozofi da izmišljaju toplu vodu. Gledao sam Kamerun u kvalifikacijama za Svetsko Prvenstvo, igrali kući a spiker na stadionu rekao Čupo Moting-jasno i baš tako. Onda sam čuo I kad su igrali u gostima, na engleskom govornom području, i tamo je spiker sa stadiona rekao Čupo Moting. U Bajernu ga zovu Čupo Moting, ali zato ovaj iz Mozzarta ili neki sa Sport Kluba i Arene 😏🙄 znaju bolje
C

CM Punk 2

pre preko 2 godine

Čuli od Ace Informacije,on ga tako zove.
G

Gosttc

pre preko 2 godine

A Sane?
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

jesu dobri igraci al to je bezobrazluk....10,15 20 miliona godisnje !!! pa trebao bi za te pare svaku utakmicu 3 gola da daje :)

Ivan Radovanović

pre preko 2 godine

Шта Сане ?