Komentari na vest

Bajern, ipak, popustio: Kingsli Koman potpisuje na pet godina, zaradiće 85.000.000

R

Robert Lewandowski

pre preko 2 godine

Zasluzio je platu koju ima i Sane, a to je oko tih 16-17 miliona evra. Toliko ce dobiti i Gnabri kada potpiše novi ugovor u narednom periodu. Koman je doneo LS, napreduje iz godine u godinu, jos samo malo da popravi realizaciju i biće svetska klasa, mada je i sada u top 5 na svojoj poziciji. Nema beka kojeg on ne može da unisti. Dole u komentarima su ga predstavili ljudi kao prosečnog igrača koji je stalno povredjen... I te povrede ga manje muce nego pre, ali i kada nije spreman ima ko da ga zameni, Bajern je napravio odlican posao. Najbitnije je da bude spreman za završnicu LŠ. Sjajan igrac, uvek dobar na velikim utakmicama, zna da preuzme odgovornost. U finalu protiv PSZ-a gotovo svi napadi su isli preko njega. Bajern ce verovatno dovesti jos jedno krilo za rotaciju, mislim da ce Musijala vise igrati u sredini. Desni bek, krilo i vezni su prioritet na leto, pa i stoper ako ode Zile.
a

axaxaa

pre preko 2 godine

previse para za bejla 2 koji je non stop povredjen iskreno dobar igrac ali mislim da je ovo bas puno para
D

Dddd

pre preko 2 godine

Prema nepotvrđenim informacijama, njegov plata na godišnjem nivou iznosiće 17.000.000 evra. Podsetimo, reč je o sumi bez poreza, jer tako Nemci potpisuju ugovore. Na taj način Kingsli Koman će ući u red „zaslužnih građana“ bavarskog kluba, kakvi su Robert Levandovski i Manuel Nojer. Poljak zarađuje 20.000.000 evra bruto, golman između 15.000.000 i 20.000.000 (zavisno od bonusa), a veruje se da će 25-godišnji Parižanin stati njima uz rame. Zamolio bih novinara da pojasni napisano. Kako je napisano ispada da je najplaćeniji igrač.
a

alal vera

pre preko 2 godine

E nek je i njih neko uzeo da ucenjuje!
4

44444

pre preko 2 godine

Nista ovde nije cudno ni niko nikoga nije zajebao. Normalno je da igraci traze vece plate jer je sve skuplje nego pre, pa i ulaznice, sponzori, premije od takmicenja, tv prava, a da ne kazem da covek igra u bajernu koji je top 3 kluba u poslednjih 5godina. Kada je zdrav fantastican u napadu a tek mu je 25 godina. Da nije dobio od bajerna platio bi ga toliko neki drugi klub, verovatno neki engleski.
G

Gost111

pre preko 2 godine

decko je opasan igrac...nema mnogo krilnih ograca kao sto je on,a jedan je od najbrzih u evropi...jeste skloniji povredama,ali mislim da vredi 17 mil po sezoni,sa bonusima 17 mil...mozda je moglo malo manje ali ok...prihvatljivo.Tek ima 25 godina,individualno mnogo jak...da igra samo ligu sampiona i da kida dovoljno...tek ce da pokaze svoj kvalitet...nikako se ne isplati pustiti igraca u 25 godina da ide,a oni su ga bukvalno napravili...
K

Kiker

pre preko 2 godine

U poredjenju sa Gnabrijem i Saneom, ubedljivo najgori igrac. Lik pored njih dvojice moze samo da sanja prvu postavu, uz to je i konstantno povredjen. I oni takvog igraca, rezervu, ucine trecim najplacenijim u klubu?! Pa ovo nema nigde! Vece plate trenutno zasluzuju i Gnabry, Sane, Kimih, Dejvis, Miler, pa i Gorecka. Da su bili pametni da ga prodaju, pa na njegovo mesto Antony iz Ajaxa, brutalan igrac, triput bolji od Komana.
i

igomiggi95

pre preko 2 godine

bolji od Sanea bar duplo po meni. Dobar je Sane, ali očekivalo se više od njega u Bajernu. Na vecim utakmicama nevidljiv, mnogo grešaka čak. Ne znam šta mu se desilo. Koman, sa druge strane, odlučio finale lš, a pored toga, kad je zdrav, itekako se vidi na terenu.
K

Kiker

pre preko 2 godine

Druze, pogledaj samo brojke i sve ce ti biti jasno. Ne placaju oni njega da se on "vidi" na terenu, nego svojim ucinkom da uradi nesto konkretno, a u njegovom slucaju to je mizerno. Resio finale? Kako? Predriblao 3-4 igraca i zabio ga? A ne, neko je centrirao njemu na glavu i on se samo poklonio. Cak je i mali Musijala trenutno produktivniji igrac od njega. Ok je igrac za rotaciju, to ne sporim, ali da igra u prvoj postavi pored zveri kakve su Gnabry i Sane, tesko! I da, sto se tice Sanea, prosle godine se bukvalno prilagodjavao, cak je tek bio i izasao iz najteze povrede u fudbalu, ali je zato ove godine glavni igrac Bayerna.
N

Neutralan

pre preko 2 godine

Nema teksta o velikom i Bajernu i kako nema zajebancije sa njima..ipak ima zajebancije
K

Ko je onda

pre preko 2 godine

Prošle sedmice je on popustio,ove Bajern.