Beni Šeško spasao Slovence blamaže (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.24. | 21:15

Malta vodila sa 2:1 sve do finiša...

Srbija je katastrofalno poražena u Rusiji u prijateljskom meču, međutim imajući u vidu jačinu rivala, mnogo bolje večeras nije prošla ni Slovenija, drugi rival Orlova na predstojećem šampionatu Evrope u Nemačkoj. Četa Matjaža Keka čak je i gubila od Malte, da bi na kraju nekako uspela da izvuče skromnih 2:2.

Dvojica najopasnijih igrača Slovenije, Benjamin Šeško i Andraš Šporar, postigli su golove za našeg rivala. Momak na kog je svojevremeno pik imala Crvena zvezda, a sada brani boje Panatinaikosa, doneo je prednost Kekovom sastavu u 28. minutu. Rezultatom 1:0 završen je prvi deo utakmice...

Izabrane vesti

Maltežani koji su izgubili šest od poslednjih sedam utakmica izašli su mnogo bolje na drugo poluvreme i za nepuna četiri minuta uspeli da preokrenu. Metju Gijomje je izjednačio u 54, a Stiven Pisani u 58. pogodio za 2:1.

Dugo su se Slovenci mučili da stvore prave prilike, nisu uspevali da materijalizuju tehničku, taktičku i svaku drugu nadmoć, da bi devet minuta pre kraja Beni Šeško spasao svoju selekciju vrlo neprijatnog poraza udarcem sa preko 20 metara.

Preostala dva člana grupe C na EP u Nemačkoj, Engelska i Danska igraju protiv Brazila, odnosno Farskih Ostrva...


tagovi

Prijateljske utakmice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara