Komentari na vest

Bernardeski ide za džabe iz Juventusa

g

ghost111

pre gotovo 2 godine

Bernadeski, Daglas Košta, Rabiot, Remzi, Artur, Morata - koliko promašaja, katastrofa
M

Mesina

pre gotovo 2 godine

Realna cena
J

Juve 1982

pre gotovo 2 godine

Bacam kapu u nebo! Ispravlja se 1 od rijetkih Marotinih promašaja!
E

EtaBeta

pre gotovo 2 godine

To leto nas je ubilo. Izmedju ostalog, pljunuo 90 miliona na Bernadeskog i Daglasa Kostu. Kriminal
S

StoneCold_

pre gotovo 2 godine

Lupate gluposti u komentarima. Covek je u Fiori igrao kao lazna devetka i kao desetka. U Juventus kad je dosao, igrao je vise puta kao levi bek nego kao napadac. A Alegri je na mestu ofanzivnog veznog forsirao Sturara dok je Berna bio na klupi. Naravno da ce samopouzdanje igraca biti unisteno kad ima takvog pacera za trenera. Bice ista prica sa njim kao i sa Kulusevskim. Kad ode, ima da kida. Juventus ce radije baciti pare na Pogbu, Remzija, Sandra i Rabio-a nego sto ce dati sansu Berni, Pelegriniju, Mirretiju ili Fagioliju. Tako su ostali i bez Orsolinija a ako Alegri ostane jos dve sezone i Chiesa i Vlahovic ce nestati.
O

Opa Miki

pre gotovo 2 godine

A posle Alegrija bili Sari i Pirlo i svi oni su se zaj... samo ti znas gde treba da igra da bi proradio...
E

Etabeta

pre gotovo 2 godine

Orsolini hahaha
S

Spartanac

pre gotovo 2 godine

tolko je i vredan... za njega je Kaljari i Venecia
I

Imam lud da sam papir

pre gotovo 2 godine

Ono sto je Juve godinama radio drugima, pocelo je da mu se vraca. Dibala, Bernadeski... Who is next?

EtoileRougeTV

pre gotovo 2 godine

Pa Juventus nece da produzi sa njima
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Убедљиво најгори играч Јувеа и сигурно један од најлошијих у лиги
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Dolazi u Partizan (provereno)
N

Nikad mi

pre gotovo 2 godine

Nece biti jasno na osnovu cega igrac kao bernardeski dobije 4 mil neto po sezoni, nije los igrac, solidan, realno sve preko milion godisnje za njega je puna kapa.
K

Kleo

pre gotovo 2 godine

Sta ti nije jasno, druze u nasoj ligi neki igraci imaju po 800 hiljada godisnje, tipa Katai i Borjan, pa Moreira je pre 10 godina imao 600 hiljada, i ti se onda pitas sto on u Italiji nema milion godisnje.
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Dosta je obećavao, možda je i prerano otišao iz Firence.
@

@odgovor

pre gotovo 2 godine

Koliko je Juventus sebe zeznuo i isto toliko igraca unazadio karijere sa onom sumanutom politikom dovodjenja "svega sto valja" u Italiji i iz drugih liga dzaba igrace. Uboli su sa Pogbom samo. A ono kad su udarili Remzi, Rabio, Bernardeski, Bentakur, Artur, Morata, Lokateli, Pelegrini, Kijeza, Kulusevski. Nisam ih redjao po redu, mozda nekome i nije ovde mesto, ali samo su gomilali igrace bez ikakve ideje o glavnih 10-12 igraca, toliko razlicitih profila koje guraju u neku sumanutu formaciju (koja pritom malo kome odgovara), pa promene trenera i samih sistema sa Pirlom, Sarijem, pa opet Alegri. Na sve to dovedu Kristijana (maestralan potez sa strane marketinga) i u sred te neke tranzicije oni prekinu potragu za novim liderom tima. Prosto neverovatno toliko gresaka napravi klub na tom nivou.
I

Inter

pre gotovo 2 godine

odgovor@ bilo je vise pogodaka kod free igraca, ali to se desavala kada su tek pocinjali sa takvom politikom. Recimo, i Pirlo je bio pun pogodak. Kasnije su se malo zaigrali, pa su ponudili nekim igrace prevelike ugovore, mnogi igraci nisu ispunili ocekivanja, ali Juventus je usao u corsokak i nije mogao da se resi tih igraca, jer niko tim igracima u takvoj formi nece da ponudi ugovor kakav imaju u Juventusu. I sad Juventus vuce jos neke takve igrace.
D

Della Vale

pre gotovo 2 godine

Juce mu je menadzer zajedno sa Arivabeneom pokazao da je njemu samo jedna ponuda na stolu i to od Lacija, 1.6 miliona plata i ovaj je bio u šoku hahahha On je mislio da se oko njega klubovi otimaju i jos Juventusu trazi minimum 5 miliona platu haha lepo li je njemu na njegovoj planeti