Komentari na vest

Biće rasprave - sporan penal i dve lopte na terenu (VIDEO)

S

Samba kićande

pre gotovo 3 godine

Pravila su pravila. Manite se toga ko je kako igrao, ko je po šatro lepršavosti i broju šansi zaslužio prolaz. Ako tako gledamo, onda je i Kasper Šmajhel zaslužio da ide u finale jer je dečko branio kao zmaj. Zaboravili ste 2004. i Grčku. Koji su fudbal oni igrali? Prosečan domaći mozak ima 1kb memorije, nažalost... Prvo, ako su dve lopte na terenu, igra se zaustavlja. To nisam ja napisao niti smislio. Tehnički, ti možeš i na crveno da proteraš kola, ali samo tehnički... Možeš i da recimo proteraš avion između dva nebodera... Možeš i sa dve lopte istovremeno da igraš utakmicu, ali samo tehnički. Drugo, mogućnost VAR analize nije iskorišćena. Današnji uslovi ne mogu da se porede sa Maradoninim čuvenim golom iz, takoreći, pretprošle fudbalske ere. Na stranu što je ceo svet navijao za Argentinu iz sasvim drugih, nesportskih razloga. VAR nije ni pogledan... Obradujte ostatak sveta, Roberto Mancini i družino!
B

Boxi

pre gotovo 3 godine

Šta ima tu da se komentariše penala nije bilo. Sramota! Kratko i jasno.
D

Dojčilo

pre gotovo 3 godine

Kakva je ovo krađa! Ljudi planirano je da Englezi budu prvaci...To tako mora. Sramota! Viva Italija! Italija brani čast fudbalske Evrope...ako ne odbrani onda više ništa smisla...
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Komentari na ovoj vesti vam najbolje govore koliko mrznja prema nekoj naciji ubije svaku logiku i obektivno gledanje na stvari!!! Penal apsolutno nije bio, Danska ostecena. Engleska bila mnogo bolja u igri svih 120 minuta i obektivno gledano prolaz dalje zasluzen. Ali mrznja ubija logiku. To je poenta. Maradona kad je dao gol Englezima rukom, to je ceo svet slavio, danas zbog sumnjivog penala, ceo svet mrzi Engleze. Cudna je ta ljudska psihologija.... Svidja mi se ovo.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Не могу рећи да их мрзим али их свакако не волим. Свако има своје разлоге, везано и невезано за спорт. Понашање њихових навијача кад напусте острво (а причао ми је друг из НС да нема веће стоке на Егзиту), напумпана лига и прецјењени играчи, рецимо нити у једном топ тиму немаш 3 Енглеза која носе тим. Историсјки гледано то су колонијалисти који су,док су могли, дословно пљачкали своје колоније широм планете и богатили се на сиротињи.
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Apsolutno se slazem sa svim sto si napisao. Ali ovako po igri obektivno gledano, kad sve ovo zanemarimo i posmatramo kao ljubitelji fudbala iskljucivo, zanima me ko je po tebi sinoc bio bolji u 120 minuta igre? Po meni su to bili Englezi, obektivno. Bili su bolji pa 55:45 %... Obektivno.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

@nadrealnooo a cekaj pitas li se mozda zasto bas cijeli svijet ima takvu mrznju prema englezima? Zasto na primjer nema prema Norvezanima ili recimo Meksikancima? Pa normalno da ce ih svi mrziti i trebaju ih mrziti jer su oni ti koji su svakoga ponizavali otkad postoji ljudske vrste, sebe su bez ikakvog temelja uzdizali a ustvari su vrlo jadni bas u svemu. Zar bi ih netko trebao voliti sto su 70% svijeta drzali u ropstvu i pljackali skoro tisucu godina? I danas to cine.... s t o k a sm rdljiva, uvijek im zelim sve najgore u svem.
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Citaj Gost I sa tobom se apsolutno slazem, ali ko je bio sinoc bolji u 120 minuta igre? Ovako obektivno po tebi? Mene to zanima, a dobijam odgovore koji nemaju veze sa sinocnjim mecom. 😂 Apsolutno se ja slazem sa vama sve sto ste napisali, ali ja sam pisao o ljudskoj psihi. Pa ima li vece sportske nepravde od gola Maradone u istoriji sporta? Apsolutno nema, iako je taj gol i meni drag, ali on se slavi. Moralo se to Englezima kad tad da vrati, to je poenta moj prijatelju. A sve stoji sto vi pisete za Engleze, ali sinoc se igrao fudbal u kom su oni za 120 minuta igre obektivno bili bolji od Danske. Nije se rat vodio nikakav. Sport je sinoc bio u prvom planu.
G

Gost989

pre gotovo 3 godine

Da li to što su bili bolji po igri znači da treba da im se pokloni penal? Što nisu dali gol iz igre onda?
D

Dacha Zvezda

pre gotovo 3 godine

Aaaaah... Sterling..... Sudija je spasavao sebe tu! Da nije svirao "penal" Sterling i "fer plej" nacija bi u napadu poštenja kukali danima da je sudija rasista!!
П

Плавац

pre gotovo 3 godine

Погоди га у суштину.
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

Ovo je stvarno sramota koliko se namešta za Engleze malo im je što su namestili da završni deo turnira bude u njihovoj zemlji , o sudijama i ostalim spornim momentima netreba ni govoriti , velika sramota za fudbal kad eto mora engleska da osvoji , sudije i var pokrali Dance ...
T

Trololo

pre gotovo 3 godine

Daj bre budite realni nekad. Koji su to silni sporni momenti, osim ovog jednog? Takodje, bili su mnogo bolji i trebali su da prodju, bez obzira da li ih neko voli ili ne, to je jedina istina. Da li su prosli na lep nacin? Nisu, ali su bili bolji. Da li je lose sto su igrali na domacem terenu skoro svaku utakmicu? Definitivno jeste, ispada da su se svi ostali selili, osim njih. Ali i dalje su bili bolji od svakog protivnika, nisu kalkulisali da izbegnu Nemacku u osmini finala i to im se kasnije vratilo kroz zreb.
A

AntiplasticaR

pre gotovo 3 godine

Sterling padavicar. Gvardiolina skola.
I

Ivan333

pre gotovo 3 godine

Jedva cekam da pocne cirkus sa VARom u LingLongu
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Po meni, druga lopta uopste nije problem jer ne utice na igru. E sad, sam penal je vec diskutabilan. Premalo je tu kontakta bilo da se sudi i to jos u produzecima. Izgleda kao da je Danska ostecena.
Ч

Чим су две

pre gotovo 3 godine

Лопте на терену игра се прекуда тако да утиче на све ту је требала игра да се прекине
B

Bane15

pre gotovo 3 godine

Sterling derpe
K

Kyle Lowryy

pre gotovo 3 godine

Kako ste dvolicni, svi se bune za ovaj penal koji je i bio regularan, a niko ne pominje penale koji su trebali da se dosude nad Kaneom i Hendersonom, a?
S

Slanina

pre gotovo 3 godine

Nismo dvolicni, vec poznajemo pravila za razliku od tebe.

Katalonija

pre gotovo 3 godine

Var? Ovo je neprihvatljivo s obzirom na propozicije, ili jeste ako su u pitanju Englezi?!?
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Čim se var uključi to ti je skoro pa penal u početku sve je bilo penal pa je došlo do konfuzije nije se znalo šta jeste penal šta nije i kada se var uključuje a kada ne a sada sve je penal i uključuje se vrlo često pa više penala nego same igre sa varom nekada sudija nije morao da svira sve kao penal a sada sudija i ne sudi utakmica francuska švajcarska očigledan penal za švajcarce i sudija ništa igra se nastavila lopta otišla u kazneni prostor švajcarske i tu gužva i mogući penal sada za francuze i lopta se iznosi pazi vreme prolazi i posle dugo dugo vremena eto ga var se uključio sudija sada mora da zaustavi igru francuzi se nadaju da je za njih penal švajcarci se otprilike nadaju da nijedan penal sudija ili var neće svirati jer sada im var više i ne odgovara u tom haosu ni sudija ne zna šta var proverava apsolutno niko ne zna šta će var dosuditi i eto na kraju penal za švajcarce a svi ste hteli var samo se sada pravite e eto vam var igrači se navikli još vas da naviknemo i super
V

Vojica

pre gotovo 3 godine

Var nam treba da bi se donela ispravna odluka, ne bitno koliko vremena prođe, bitno je da ne bude niko oštećen. Problem je u sistemu, ako sudija NE DOSUDI penal, var se uključuje, a ako sudija DOSUDI penal, var se ne meša!? Zašto? Da ne ispadne da ponižavajuće, ruše autoritet glavnog sudije....? Pa ako mogu pomoćnicima, mogu i glavnom sudiji!
P

Pit

pre gotovo 3 godine

Cista kradja kao suza !!! Ne radi im VAR sa svih strana i bar nekoliko puta da se ponovi oko penala! Sterling je trebao da dobije ZUTI KARTON zbog Namernog padanja ! Druga stvar je lopta broj 2 u terenu. Igra je trebala biti zaustavljena. I protiv Slovacke je VAR zatajio ,cini mi se. Ocigledno VAR se koristi kako treba samo onda kad je to bitno BOGATIMA !!! Nama turci uzmu zlato u kosarci iako su sudije videle da je turcin GAZIO DEBELO liniju .....i nikom nista !!! Nadam se da ce im zabari naplatiti za ovu kradju!!!
G

Grobarizzagreba

pre gotovo 3 godine

Danska je bogatija država od Engleske tako da je sve ok
S

Ssl

pre gotovo 3 godine

Da, ali taj Sterling je dva puta gurao loptu u kazneni i ovaj štoper koji pravi posle penal mu je postavljao blok što mirne duše može da bude penal pa nije bio. Kejn isto tako. Kompenzovao je sudija ovo, što samo ukazuje na to da VAR nije “otklonitelj” grešaka, nego alat koji sudija može i ne mora da koristi.
n

neshha

pre gotovo 3 godine

Druga lopta je bila isuvise blizu akcije,tako da je sudija MORAO istu da prekine.Penal je mozda bio,ali je neregularan jer je moralo sve ranije da se prekine.
D

Dejan_996

pre gotovo 3 godine

Odradice karma svoje u finalu, ne sumnjam u to
n

nikola1992

pre gotovo 3 godine

Jednom u 50 godina dodju u priliku da osvoje nesto i opet mora na mufte...
p

par stvari

pre gotovo 3 godine

englezi su prejadni. ne da je ne zasluzeno finale nego.. toliko bolesna ekipa po imenima da su trebali svakog po 3 0 dobiti i da cute kako su laku grupu dobili i ekipe u nokautu. bedna igra i sramotan penal. ne mogu da verujem da ce sad ceo svet da kaze da je sautgejt strateg ili bilo sta slicno. covek je pogubljen maksimalno, skandalozne postave je izvodio i skandalozne izmene, da se prekrstis i levom i desnom. u sustini nekad u sportu ovako prodjes do polufinala, ali da ti ovako izmisljen penal sviraju to je vec stvarno sramotno. ja se izvinjavam na ogromnom hejtu ali nadam se da ce ih italijani odvaliti u finalu i da "fudbal ne ide kuci" jer ovakav fudbal sa izmisljotinama od penala i varom nije ni za koga
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Englezi su po imenima na zacelju top 8, posle Spa, Por, Bel, Ita, Fra, Nem, mozda sam koga zaboravio. Njima glavni igrac kokoska Sterling i kornjaca Kane.
T

Trololo

pre gotovo 3 godine

Bedna igra, a bili bolji od Danaca. Bili bolji od svake ekipe na koju su naisli. Ne znam koji sport vi gledate, ali Danci nisu zapretili. Prozivate Engleze jer ih je volite, a ne jer su lose igrali. Ok, penal je diskutabilan, ja ga ne bih svirao, ali ruku na srce, bili su bolji. Pritom, nisu kalkulisali da idu na lakseg protivnika nakon grupe, otisli na Nemce, pokidali ih i zasluzili laksi zreb. Tada su ljudi pisali prvo kako ce ih Nemci razvaliti za 4 razlike, a posle su pisali da se Nemci raspadaju. Neverovatno je da ljudi zbog mrznje ne gledaju utakmice pravim ocima...
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Gospodo htali ste var sada izvolite svako nepravilno defanzivno postavljanje i padanje igrača preko nečije noge biće karakterisano penalom nekada sudije su zentale od takvih situacija i u 90 posto slučajeva dopuštale da se igra nastavi a sada sudija bez problema može da zaustavi igru i svira za ovo penal i čeka reakciju vara potpuno im je skinuta odgovornost a var je taj koji je preuzima pa je i normalno sve ovo što ne znači da mi je drago jedino mogu kazati šmajhel je genije sve što je mogao on je i odbranio ponavljam da nema vara nisam siguran da bi bilo ovoliko penala
D

Djadjedje

pre gotovo 3 godine

Za ovo je samo mogao i morao da dobije zuti karton za simuliranje, ali ni ja se ne secam kad sam zadnji put video da sudija kaznjava simuliranje. Otkako je to tako fudbal se pretvorio u cirkus sa svojim cirkunzatima nejmarom, sterlingom itd. Samo se izlezavaju i foliraju i za tu njihovu glumu bivaju nagradjeni umesto sankcionisani. Dok se to ne promeni bice sve vise takvih glumaca i foliranata u fudbalu, a ovaj var je uspeo samo da “legalizuje” kradju i namestanje u fudbalu u toj meri da ti se komplet fudbal smuci i postane negledljiv.
n

noleeeeeee

pre gotovo 3 godine

Nije sviran cist penal nad Kejnom u drugom poluvremenu nego mu svirali faul u napadu tako da se to sve izjednaci na kraju. Eng zasluzeno u finalu
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

Čoveče prestani da lupaš gluposti , mogao je sudija zbog onih laktova u glavu , od strane engleskih igrača još u prvom poluvremenu da im izbaci pola tima , očigledno je da je svirao za engleski tim , da su stigli do penala sigurno bi izgubili utakmicu .....

Mali peca

pre gotovo 3 godine

posle tog penala nekoliko minuta kasnije Dancima je zaustavljen napad jer su dve lopte bilie u terenu
Z

Ze roberto

pre gotovo 3 godine

Bagra Engleska
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Ma nema se tu sta raspravljati, cijeli svijet zna da su Englezi prvaci u sportu koji se zove pljacka/lopovluk. Oni su genocidna nacija koja je vise od pola svijeta drzala u svom robstvu preko pola tisucljeca i svi ce ih uvijek mrziti i trebaju ih svi mrziti! Iznimno nesposobna nacija za sve, nastali svi iz incesta na tom otoku sto se vidi u njihovom izgledu i ogranicenosti. Sotonini sinovi, svo zlo dolazi od njih.
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

I onda kaže hoće sudije da im se ukazuje poštovanje? Kome? Ovakvima kao što je ovaj Makeli, Čakir, Lahoz, Brih i ostali poltroni. Uefine sudije zadatka. Sramno je kako sude ovakve gluposti na svakom drugom meču al kad igrači protestvuju onda glume neku strogoću i ne znam ti šta.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

Smrdljive svi*e koje zaslužuju da ih Italija raskanta na Vembliju! Its coming Rome
M

Morekamb

pre gotovo 3 godine

Nema govora o penalu! Koliko se navlači za Engleze od lakšeg rasporeda, domaćinstva, pa sve do ovog nepostojećeg penala!
S

Setimo se

pre gotovo 3 godine

samo utakmice PSG Mutd i onaj penal za 3 1 i prolazak junajteda...Isto su bili pogurani i sa varom..Kimpembe stavio ruku skoro uz telo i ona ga pogodi ,jos bio okrenut...
m

mafijaš

pre gotovo 3 godine

Izmišljen penal sve je namešteno Englezi budu prvi
H

Holse

pre gotovo 3 godine

Mnogo me je zao Danske,ljudi su opljačkani...prvo je zbog lopte sudija morao da zaustavi igru...a onda penal koji je cist kriminal,pitanje da li su ga uopšte i pipnuli..Sudija inače ceo mec blago navlačio za Engleze...Sramota velika
k

kako su

pre gotovo 3 godine

majke vam Englezi mogli da daju jos koji gol i glatko prodju...Kad se sve sabere imali 4 prilike,u to racunam i ova dva gola...Penal NARAVNO ne postoji,nigde se ovo ne svira

Lanmi23

pre gotovo 3 godine

Ne zna se šta je sramnije! To sto nije prekinuta igra zbog 2 lopte ili ovaj "penal"...
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

Iz sudijinog ugla deluje kao kontakt. Da nije on svirao, mislim da ga ne bi terali iz VAR sobe da gleda.
V

Vini Gogniti!!!

pre gotovo 3 godine

Jedna lopta ili 10 u terenu ono penala videlo nije!Jako los nacin da se pokrade Danska
P

Pasmater

pre gotovo 3 godine

Bruka i sramota.
D

Delija 75

pre gotovo 3 godine

Ako su već rešili da englezi osvoje titulu trebali su bar reći ostalim reprezentacijama da dzabe ne dolaze u Englesku jer pobednik se već zna...ova utakmica je pokazatelj da je VAR obična lakrdija....