©MN Press
©MN Press

Bivši kapiten Crvene zvezde u stručnom štabu Vladana Milojevića

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.12.23. | 16:12

Nekadašnji defanzivac crveno-belih u protekle tri godine sarađivao sa Kokovićem, Đurovskim i Neđićem u Grafičaru

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mikić biće jedan od trenera u stručnom štabu Vladana Milojevića, saznaje Mozzart Sport. Mikić je odmah po odlasku u penziju 2021. godine počeo da peče trenerski zanat i to kao pomoćnik trenerima Grafičara, prvo Radomiru Kokoviću, potom Bošku Đurovskom, a onda i Marku Neđiću.

Nikola Mikić je kao igrač stigao u Crvenu zvezdu iz Napretka u januaru 2010. godine, a za tri i po godine na stadionu Rajko Mitić odigrao je 85 utakmicu i nosio kapitensku traku.

Izabrane vesti

Već je poznato da će Milojevićev najbliži saradnik biti Nebojša Milošević, Ivan Vučetić će voditi računa o kondiciji ekipe, dok će Bojan Ofenbaher biti zadužen za stručnu analizu. Pretpostavlja se da će Dušan Gašić ostati na poziciji trenera golmana.

Nikola Mikić je na Marakani osvojio dva Kupa Srbije, pokrivao je pozicije desnog beka i štopera, a u profesionalnoj karijeri igrao je za Policajac, Posavac, Radnički iz Niša, Napredak, Crvenu zvezdu, Manisu, OFK Beograd, AEL Kaloni, OFI Krit, Voždovac i Grafičar.


tagovi

Nikola Mikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara