(©Starsport)
(©Starsport)

Boaći poslao poruku zvezdašima: Ne mogu da odem u tišini

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.01.21. | 20:00

Golgeter iz Gane se osvrnuo na period proveden u Beogradu

Druga epizoda Ričmonda Boaćija u Crvenoj zvezdi okončana je završetkom 2020. godine nakon što klub i centarfor iz Gane nisu produžili saradnju, a po odlasku iz Beograda napadač se porukom putem društvenih mreža oprostio od crveno-belih.

Činjenica je da je Boaći u povratničkom mandatu, usled brojnih povreda, ostavio znatno skromniji utisak u poređenju sa igrama pre odlaska u Kinu, ali je isto tako nesporno da će zvezdaška javnost po dobru pamtiti afričkog golgetera, kao što će i on sa pozitivnim sećanjima premotavati film sa ušća Save u Dunav.

Izabrane vesti

"Kakvo neverovatno putovanje sa jednim od najboljih klubova za koje sam igrao. Sad kad se selim iz prave porodice poput ove, ne mogu da odem u tišini, već hoću da pokažem ljubav i koliko cenim sve što mi je učinilo posebnim život u Zvezdi. Veoma veliku zahvalnost dugujem Miodragu Božoviću koji me je tražio. Neverovatan trener. Ili treneru za ‘ševe’ koji mi je pomogao da više postižem golove igrajući šest na dva. Vladan Milojević je bio izvanredan i o njemu imam mnogo priča i pozdravljam ga ovim putem. Svoju priču ovde završio sam uz jednog od najboljih fudbalera u istoriji, ratnika, trenera koji forsira i mlade i iskusne igrače, pokreće ih i motiviše da dostignu nivo na kom treba da budu. Pozdravljam i Dekija", napisao je Boaći.

Napadač je u Ljutice Bogdana stigao u januaru 2017. godine iz Latine koja ga se odrekla, a po dolasku u Beograd doživeo je fudbalski preporod i na 48 utakmica postigao je 39 golova čime je skrenuo pažnju kineskog Đangsu Saninga u koji je prešao februara 2018. godine za 5.500.000 evra. U avgustu iste godine vratio se u crveno-bele redove za 2.500.000 evra, a po isteku ugovora napustio je klub kao najbolji strani strelac u istoriji Zvezde i slobodan igrač.

"Pozdravljam sve koji podržavaju i vole Zvezdu, a vaš brat Boćko je dao sebi vremena da se zahvali svima u Srbiji i Zvezdi za svu ljubav i brigu koju ste mi pružali, čak i u vreme povreda. Hvala svima, Bog blagoslovio Ganu i Srbiju", napisao je napadač.


tagovi

Ričmond Boaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara