Fudbaleri Olimpik Liona (©Reuters)
Fudbaleri Olimpik Liona (©Reuters)

Božićni poklon Mozzarta: Najveće kvote na Kristal Palas, Lion i Njukasl

Vreme čitanja: 3min | sub. 07.01.23. | 10:55

Nigde nećete da nađete veće

Sedmi januar, Božić. Jedan od dva najveća hrišćanska praznika, dan idealan da ga provedete odmarajući i uživajući uz đakonije, u krugu porodice i prijatelja. A zašto da ne, i uz malo kvalitetnog fudbala.

Kladionica Mozzart vam je zbog toga ovog Božića omogućila idealnu priliku da malo i zaradite. Bukmejkeri su pripremili posebno iznenađenje za tri kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu.

Izabrane vesti

Zato, za vaše tikete najisplatljivije opcije su kečevi na Kristal Palas i Olimpik Lion, odnosno dvojka na Njukasl. U pitanju su utakmice u kupovima Engleske i Francuske.

KRISTAL PALAS - SAUTEMPTON (SUBOTA, 13.30), KEC 1,95

Posle nešto više od dva meseca sastaće se danas Kristal Palas i Sautempton. Opet u Londonu, samo sada u FA kupu. Prethodni, prvenstveni duel pripao je ekipi srpskog fudbalera Luke Milivojevića, iskoristila je prednost domaćeg terena i slavila sa 1:0. Bila je to druga uzastopna pobeda Kristal Palasa nad ovim rivalom, a tada je Milivojević odigrao svih 90 minuta sa kapitenskom trakom oko ruke. Kup Palas dočekuje sa 12. pozicije na tabeli Premijer lige, ali i samo jednom pobedom iz tri utakmice koje je odigrao od kako je nastavljeno takmičenje posle pauze zbog Mundijala. Sautempton nosi fenjer u eliti, u nizu je od tri poraza.

OLIMPIK LION - MEC (SUBOTA, 15.30), KEC 1,37

Jedna od najzanimljivijih utakmica Kupa Francuske koja će se odigrati ove subote. U borbi za mesto u šesnaestini finala sastaju se prvoligaš Olimpik Lion i drugoligaš Mec. Fudbaleri Liona žele da se iskupe navijačima za prvenstveni poraz od Klermona (1:0) prošlog vikenda, dok Mecu Kup Francuske možda pada malo u drugi plan, s obzirom na to da mu je mnogo važnija prvenstvena borba, gde pokušava da se domogne elite. Šesti je na tabeli Lige 2, sa šest poena manje od Bordoa, ali i serijom od četiri meča bez poraza (tri pobede i remi). Prošle sezone je Mec igrao u Ligi 1 i nijednom nije izgubio od Olimpika. U Lionu su odigrali 1:1, potom je u maju prošle godine Mec kod kuće slavio sa 3:2. Ti bodovi mu ipak nisu bili dovoljni za opstanak.

ŠEFILD VENZDEJ - NJUKASL (SUBOTA, 19.00), DVOJKA 1,53

Njukasl je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone u Premijer ligi. Dobro, svi znamo za to da je pre nešto više od godinu dana dobio bogatog vlasnika iz arapskog sveta, ali pojačanja Svraka uoči ove sezone nisu nagoveštavala da će se boriti za plasman u Ligu šampiona. Međutim, crno-beli su treći u prvenstvu, a kao takvi automatski i jedan od favorita za osvajanje FA kupa. Pritom, gostuju trećeligašu Šefild Venzdeju, ekipi koja je druga na tabeli popularne Lige 1. Njukasl je u prvenstvu vezao dva remija, sa Lidsom i liderom Arsenalom. Oba sa po 0:0. U takmičarskoj utakmici Njukals nije primio nijedan gol još od 6. novembra i duela sa Sautemptonom (4:1), odnosno na poslednjih šest mečeva. Za poraz ne zna još duže, od 31. avgusta i susreta sa Liverpulom (2:1) - 15 utakmica! Šefild, naravno u slabijem društvu, vezao je devet mečeva bez poraza (šest pobeda i tri remija).

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara