Komentari na vest

Bruka u Užicu: Trener golmana pesnicom na svog šefa struke usred utakmice

U

Ue1111

pre preko 2 godine

Lako je tući Đuku, treba mu pomoći i onako je sapet
S

Srbadija3124

pre preko 2 godine

Obzirom da se moze videti u komentarima da je doticni prestupnik, postavlja se pitanje ako je zaista tako, kako je moguce da je dobio dozvolu za rad i da uopste ima bilo kakvu licencu? Inace, jedan od uslova za sticanje jedno od ta dva je upravo potvrda iz suda ili mupa da osoba nije krivicno gonjena ili kaznjavana.
U

Uzicanin

pre preko 2 godine

Druze odlicno pitanje. Ovaj lik je bukvalno tempirana bomba i nestvarno da je je sportski radnik. Ali vidi ima jos mogo toga. U Slobodi je pre 2. godine dosla nova uprava na celu sa Rajevcem i Djoricem. Da spasavaju sta se moze spasiti. Pre njih Slobodu su bukvalno do katanca doveli razni ugledni lokalni privrednici i njihovi sinovi zaposleni na funcijama sportskog direktora sa platama od par hijada evra. Slicna proca kao i Zvezda i Partizsn trenutno. Istu upravu je doticni trenrer golmana i ekipa od par gradskih politicara koji nisu u zivotu za loptom potrcali oterala na mala vrata. Promenili su ime kluba i postavili svoje ljude i uslove koje vidis kako funkconisu. Sloboda je veliki klub,100 godina postojanja imena, kao sto su Vidic, Antic, Drulovic, StamemenkovicRajevac to dokazuju ali na zalost je preuzeta od strane pojedinaca koji ce unistiti ono malo sto je ostalo.
W

Wue

pre preko 2 godine

Ko je iz Uzica zna da tom coveku nije mesto na sportskim terenima nego u zatvoru.Covek problem bukvalno od osnovne skole..i on nekog da trenira..nerealno.
K

Koky

pre preko 2 godine

Nista ovo nije cudno. Ovakve stvari se desavaju cesce nego sto mislite, samo sto se ne objavi bas uvek. Srbija - dno dna.
B

Blok 63

pre preko 2 godine

Skini ga s gola,niko nek ne brani 🤣
M

Mikkii

pre preko 2 godine

Veljko Simić propo posle odlaska iz zvezde
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Drao mu se na golmana, stiti covek svoje igrace
U

Uzicanim

pre preko 2 godine

Doticnom treneru golmana je svuda mesto samo ne u sportu. Covek je visestruki osudjivani prestupnik. Pritom mu je poveren rad sa decom. Sramota je za klub kao sto je Sloboda sto takvi pojedinci uopste imaju mesto u njemu.
G

Gost41

pre preko 2 godine

Mozda je stavio pogresnog golmana na gol? 🤣