Komentari na vest

Buongiorno Italia: Gde će Konte ispravljati greške?

a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Ide KONTE NA REHABILITACIJU !
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Najrealnije od cetiri nabrojana tima je da se vrati u Juventus.
D

Dodaj Nedime

pre oko 1 godinu

Konte uzima pusku i ode u sumu u partizane.
F

FORZZA JUVE

pre oko 1 godinu

KONTE JE JUVENTUSOV !
s

sta ce

pre oko 1 godinu

im losa koja alegrija?Pa taj konte je uspeo sa juveom da ispande u grupi ls a sa interom isto to samo cak dva puta,dok je alegri evo ispao ove godine u grupi ali ima i dva finala ls..Konte jada jadna nije jos video polufinale ls u trenerskoj karijeri

RossoneroVero

pre oko 1 godinu

Najpresimističkijih kažeš huh? Svašta!
S

StoneCold_

pre oko 1 godinu

Ovo je nekad bila najbolja rubrika sto se tice vesti iz Serije A, a sad... Milik je promasaj a covek tri puta korisniji od Vlahovica. Ali o Vlahovicu ne sme nista lose da se kaze. Bremer je solidan.... a da je nesrecnim slucajem Milenkovic zavrsio u Juventusu, onda bi pisali da je pun pogodak, novi Nesta. Onda Dybala pojacanje a Di Maria promasaj. Kakvi su to kriterijumi... I naravno, za kraj, opet neko iz Italije ide u mocni Arsenal. Kakav fetis se stvorio oko tog Arsenala koji ce posle 20god mozda uzeti titulu. Sad je to najbolji tim u univerzumu. Kompletne budalastine.
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

Prvo, ne pominje se Vlahović jer nije došao u prethodnom letnjem prelaznom roku, nego u zimskom u sezoni 21/22. Komentarišu se poslednja pojačanja, a ne unazad par godina. Drugo, Milik je koristan do moga, on i Mojze Ken zajedno imaju datih golova i asistencija koliko Vlahović sam, a obojica su odigrali isto ili više utakmica nego Vlahović. Treće, Di Marija je stavljen u kategoriju promašaja ne zbog toga što igra loše, nego jer je konstantno povređen i možeš da budeš Mesi lično, ali ako igraš manje od 50% utakmica, promašaj si. Kad se njegova minutaža sabere, Di Maria je odigrao manje od 10 utakmica u Seriji A. Kako trener da te uigra sa ostatkom ekipe ako si od 27 utakmica na raspolaganju 10. Dibala je ne pojačanje, nego nisu mogli bolje da prođu. Lik je prošle dve sezone konstantno bio povređen, a ovu igra razbija. U Seriji A je dao 9 i namestio 7 golova.
S

StoneCold_

pre oko 1 godinu

Kad je u pitanju Vlahovic, govorim o tekstovima kad on promasi penal pa onda ide tekst da je njegov govor tela bio odlican nakon promasaja. Ili jedva postigne gol iz penala, golman zakaci loptu, a naslov je nova majstorija Vlahovica. Inace, Vlahovic je odigrao 860min vise od Milika i dao tri gola vise. Pri tome Vlahovic izvodi penale i sve lopte idu na njega. Dok se Milik izvlaci na centar po loptu i tako pravi prostor krilnim igracima. Ali da bi ti to znao, moras nekad i pogledati utakmicu a ne samo citati naslove. Komentar je inace bio o objektivnosti tekstova, odnosno manjku objektivnosti i zanimljivim kriterijumima za odredjianje uspesnosti ili promasaja transfera.
P

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Ja stalno molim Mocart da promene dopisnika iz Rima. Decko je uzasno iritantan.
W

Wat

pre oko 1 godinu

Niste pomenuli Provedela koji je u idealnom timu Serije A. Realno ima mnogo vise nemogucih stvari koje je odbranio nego golova koje je primio kroz usi.