CSKA (Reuters)
CSKA (Reuters)

CSKA pretvorio Rotor u stator (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.04.21. | 20:23

Brukao se golman ekipe iz Volgograda

Došao je Rotor iz Volgograda na CSKA arenu i tu je prestao da se okreće, da daje znake života. Ili možda bolje reći da je ekipa Ivice Olića svojom agresivnošću potpuno ugasila život tima čije ime u prevodu na srpski jezik predstavlja pokretni deo elektormotora. Motori gostiju potpuno su se ugasili, pasivnošću podsetili na stator, Armejci lagano zadržali maksimalan učinak i na drugoj utakmici sa hrvatskim stručnjakom - 2:0.

Nije bilo opasnosti pred golom Igora Akinfejeva. Jednostavno, volgogradski tim nije uputio nijedan udarac koji bi legendarni ruski golman morao da brani. Za to vreme, njegov kolega sa suprotne strane terena Josip Condrić se prilično blamirao. Toliko da bi u Volgogradu mogao da bude raspisan kasting za novog golmana.

Izabrane vesti

Prilikom udarca Ejukea u smiraj prvog poluvremena, ostaje nejasno kako hrvatski čuvar mreže nije bolje intervenisao. Izvesno je da mu je vidik bio zaklonjen, međutim lopta niti je bila naročito brza, a pritom je išla po sredini gola. Refleksi su jednostavno spavali. U 70. minutu, još jedna greška, ali drugačije prirode. Loša procena posle lopte Tiknizjana i nepotrebno istrčavanje koje je kaznio Venecuelanac Solomon Rondon.

Šest od šest bodova za Olića, ali pravi izazovi tek mu predstoje. Do kraja meseca njegov tim gostuje nezgodnom Sočiju, potom ide na noge Lokomotivi u polufinalu kupa, a potom posećuje Atkritije arenu gde ga čeka novi moskovski derbi, ovoga puta sa Spartakom.

PREMIJER LIGA RUSIJE – 25. KOLO

Subota

Himki – Tambov 1:0 (0:0)

/Glušakov 59/

Ufa - Ahmat 3:0 (2:0)

/Mrzljak 13, Anhel 36 ag, Miletić 54/

Rostov - Rubin 0:1 (0:0)

/Jevtić 73/

Nedelja

Arsenal Tula - Krasnodar 1:0 (1:0)

/Čaušić 62/

Dinamo Moskva - Ural 2:2 (0:1)

/Ordec 47, Zakarijan 71 - Pogrebnjak 43, 75/

Soči - Zenti 1:2 (0:0)

/Burmistrov 58 - Azmun 63, 79/

Lokomotiva - Spartak 2:0 (2:0)

/Kamano 22, Smolov 45/

Ponedeljak

CSKA Moskva - Rotor 2:0 (1:0)

/Ejuke 45+1, Rondon 70/

***kvote su podložne promenama



tagovi

CSKARusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara