Čumić ponovo pričao Rusima: Imao sam ponudu Partizana

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.11.23. | 12:31

“Odlučio sam se za Rubin, nadam se da ću dugo ostati ovde”, poručio je bivši član Olimpijakosa i Voše

Posle sjajne sezone u dresu Vojvodine, Nikola Čumić se odlučio da počne novu inostranu epizodu. Nije uspeo u Olimpijakosu, donekle se rehabilitovao u Lucernu, ali dolazak u Novi Sad mu je otvorio nove vidike.

Posle ispadanja Vojvodine od Apoela u kvalifikacijama za Ligu Konferencije, bilo je jasno da će krilni fudbaler karijeru nastaviti negde druge. Pominjali su se brojni klubovi, ali se na kraju Nikola Čumić odlučio za Rubin iz Kazanja.

Izabrane vesti

”Gotovo da nisam imao poteškoća kada sam se preselio u Rusiju. Imam veliku sreću što sam ovde sa Lazarom (Ranđelović prim.aut), znamo se još iz Srbije. On dobro govori ruski i zato mi je bilo lako da se prilagodim na Kazanj. Inače u Srbiji svi vole Ruse. Ovde nam se jako sviđa”, poručio je Nikola Čumić.

U dosadašnjem delu Premijer Lige momak iz Užica je odigrao osam utakmice. Na četiri poslednje je bio starter, i upisao gol uz asistenciju.

”Želim da kažem da sam ovog leta imao ponudu Partizana. Izabrao sam da pređem u Rubin. Nadam se da ću ovde provesti još mnogo godina. Planovi za sezonu? Završiti prvenstvo u prvih pet timova”, dodao je Čumić.


tagovi

Nikola Čumić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara