David De Hea (©Reuters)
David De Hea (©Reuters)

De Hea razmišlja drugačije od Ronalda: Privilegija je i čast biti igrač Junajteda

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.07.22. | 17:24

"Ostaću u klubu dokle god me budu želeli", poručuje Španac

Izgubio je Mančester junajted proteklih godina reputaciju koju je imao dok je na klupi sedeo Aleks Ferguson, ali i dalje je najtrofejniji engleski klub (s jednim peharom više od Liverpula - 66:65).

Prošlu sezonu tim sa Old Traforda završio je tek na šestom mestu Premijer lige, tako da neće igrati u Ligi šampiona. Moraće Junajted u Ligu Evrope, koju je osvojio 2017, što je i poslednji trofej u vitrinama slavnog kluba.

Izabrane vesti

Slab učinak u minulom šampionatu i neigranje među elitom evropskog fudbal u predstojećem bio je povod da Kristijano Ronaldo zatraži odlazak iz kluba. Portugalac aktivno radi na pronalaženju novih poslodavaca, međutim, ne ide mu dobro. Čuveni menadžer Žorž Mendeš nudi ga redom najboljim evropskim klubovima, ali su visoka plata njegovog klijenta, kao i činjenica da ima 37 godina, nepremostiva prepreka za većinu.

Navikao je Ronaldo da obara rekorde i zato bi za njega bilo poražavajuće da ne igra Ligu šampiona, međutim, ne razmišljaju svi na Old Trafordu kao on.

David De Hea nema ništa protiv da do kraja karijere ostane u Junajtedu, bez obzira na takmičenja u kojima klub učestvuje.

"Ostaću u klubu dokle god me budu želeli. Nisam pričao ni sa kim, ali voleo bih da provedem ovde još mnogo godina. Osećam se sjajno u Junajtedu, privilegija je i čast biti igrač ovog kluba. Jedna od najboljih stvari u mom životu je dolazak ovde", izjavio je španski golman, koji je na Old Traford stigao 2011. godine iz Atletiko Madrida za 25.000.000 evra.

De Hea je drugi najplaćeniji igrač slavnog kluba, iza Ronalda, sa 12.500.000 evra godišnje. Portugalac zarađuje čak 29.000.000 po sezoni, pa je jasno zbog čega mu potraga za promenom kluba ne ide kao što je zamislio.


tagovi

David De HeaMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara