©Starsport
©Starsport

Defanzivci Partizana: Nismo mogli da uspostavimo igru, bio je ovo naš maksimum

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.10.22. | 22:00

Vujačić i Urošević razočarani posle poraza, ali veruju u overu proleća protiv Čeha

Defanzivci Partizana dali su sve od sebe da zaustave napade Nice, međutim podrežena uloga gostiju tokom praktično čitavom susreta donela je pritisak pred kojim je odbrana crno-belih posustala i prvi put ostala praznih šaka tokom aktuelne jeseni u Evropi. Poraz (1:2) na Azurnoj obali ostavio je klub iz Humske na korak od proleća u Ligi konferencije što je sa pravom izazvalo razočaranje kod Slobodana Uroševića i Igora Vujačića.

Izabrane vesti

"Bila je ovo izuzetno teška utakmica za nas, nismo dobro branili njihovu kontru, prepustili smo inicijativu i loptu Nici. Primili smo jeftino golove, taman kada smo se vratili u utakmicu primili smo drtugi gol koji nas je presekao. Moramo da se okrenemo drugom meču", kazao je Vujačić i dodao:

"Znali smo da ćemo postići gol, fokusirali smo se na to. Sreća je bila na njihovoj strani, Nica je kvalitetan protivnik".

Na reči štopera nadovezao se levi bek.

"Ne komplikuje nam ovo situaciju, znali smo da postoji opcija da rešavamo sve kod nas. Ne mogu ništa da zamerim ili kažem, ovo je bio naš trenutni maksimum. Videli smo da smo dosta grešili, nismo mogli da uspostavimo igru. Nica je iskusna i iskoristila je našu lošiju igru. Kad si igrač Partizana uvek postoji pritisak. Mi smo se od početka borili za to da mi sami rešavamo svoju sudbinu. Igraćemo u Beogradu, pred našim navijačima i nadamo se pobedi protiv Slovackog", rekao je Urošević.


tagovi

Igor VujačićSlobodan UroševićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara