Komentari na vest

Dinamo puni pola godišnjeg budžeta procentima od Gvardiola, Brozovića i Kovačića!

c

coda17

pre 10 meseci

Dinamo prodaje igrace i tako se brendirao. Zvezda i Partizan su cak u par navrata imali bolje rezultate u Evropi, ali Dinamo ima 100% bolji skauting i gura ekstra talente da igraju. Zvezda i Partizan guraju tatine sinove polu igrače,dovode stare strance a talenti iz juniora idu za Italiju buzasto. Na to sve zahvaljujući Dinamu i Mamiću Hrvatska je fudbalska velesila godinama. Ima tu svakakvog menadzerisanja, ali se radi kako treba
b

babaroga

pre 10 meseci

borcac5borcac-kod njih se ne mulja lupate gluposti zivim u hr kod njih se mulja gore nego kod nas nemate pojma a lupate nesto o cemu neznate nista a sto se tice ovoga sto pominje totenhem pa pobedila je zvezda prvaka evrope liverpul i sta sad.A sad jedno pitanje za ove sto znaju nesto o hr fudbalu pa gde su im te tolike pare kad im je stadion proglasen za najgori u evropi imate izjavu onog igraca totenhema gde su onda te pare bajne od tih igraca gde,drugo nasa liga daje vecu prohodnost za evropu bolje smo plasirani od njih samo kod nekuh nasih ljudi sve tudje bolje a nase nista ne valja nije zlato sve sto sija kod njih je sve zavijeno u foliju spola a trulez unutra kao i ta evropska unija o kojoj srbi neki sanjaju a trula je da trulija biti ne moze ajde pozdrav objavite mi komentar molim vas.
g

gost gostic

pre 10 meseci

Ti bolje pravopis da si ucio. O fudbalu i stanju u Hrvatskoj jos manje znas.
.

......

pre 10 meseci

......sjecam se gvardiolovih bonusa, za 45 min u europskin 100 000 eura,za domace 75 000....i onda u kupu protiv treceligasa pocinju 10 rezervi i gvardiol
M

Maxov Mesar

pre 10 meseci

Srbadija na aparatima
P

Proficap

pre 10 meseci

Realno, Dinamo je primer svim klubovima sa ovih prostora. Zvezda pokusava da bude kopija Dinama, ali slabo joj ide, konkretno mislim na prodaju igraca za velike cifre. Ali, svi ovi igraci su Mamicevi puleni, iz doba njegovog poslovanja. Videcemo sta ce se desavati dalje, kada nema Mamica
t

tviter.ramadani

pre 10 meseci

Ne, Partizan pokusava da bude kopija Dinamu, a Zvezda je Crvena Zvezda i ona ima drugacije planove osim prodavanja igraca preko Mamica i Ramadanija.
e

esex.

pre 10 meseci

Problem je u nasem mentalitetu.mi smo napredno zatucani do bola..mladi fudbaleri daju 1 gol i odma se tetoviraju i jure starlete i gaze splavove..radna etika o...u mladjim kategorijama igraju deca ciji roditelji plate a ne deca koja su bolja..cak se i igranje za mlade kategorije nase reprezentacije placa.menadzeri i njihov pogubni uticaj na mlade su tek prica..roditelji bi prodali dete i sa 14 godina kad moze..cilj je novac a ne kvalitet igara..a novac treba da bude posledica krvavog rada i visegodisnjeg odricanja..metodologija rada nasih trenera je i dalje bata djorina taktika...mi smo jedan nepovratno napredno izgubljen narod,i bas me briga za hrvate dok mi propadamo..
0

0211

pre 10 meseci

Tu su roditelji krivi ali ponajvise struka, jer sa tom decom ama bas niko ne radi.
j

jjk

pre 10 meseci

Neka nazovu Terzu da im objasni kako se posluje...

Σаш@

pre 10 meseci

хоћеш рећи Творзу..
D

Dejani

pre 10 meseci

Neće to dugo da bude tako.. To je sve Mamicev rad, a sada je isteran. Pitanje je kako će izgledati poslovanje u budućnosti..
S

Samo činjenice

pre 10 meseci

Mocart loži Srbe koji se lože na prodaje igrača a ne rezultate. Džabe Dinamu sve te EU prodaje kad je Zvezda već u prvoj sezoni izborila proleće u Evropi, što njemu nije pošlo za rukom pola veka. Dinamo je tek prošle sezone prošao do četvrtfinala LE, što je i Zvezdi sa Rendžersom bilo nadomak. Eto kolike koristi imaju od miliona kad ih "ovakva", "nikakva" Zvezda šiša po rezultatima.
o

o cemu pricas

pre 10 meseci

Druze Dinamo ima bolji koeficijent od Zvezde, rezultati im budu ili bolji ili indenticni, Zvezdinim. Usput su pobedjivali Totenhem, Celsi, Atalantu, vise puta igrali LS...
g

gost098

pre 10 meseci

Prvo reci mi gdje bi Zvezda bila da nema Vučića na vlasti koji daje državni novac. Drugo,ajde iskreno reci šta ti kao navijač Zvezde očekuješ da će Zvezda napraviti u Europi? Zar stvarno vjeruješ da če Zvezda išta napraviti i Europi dok oko nje plešu milijarde eura u drugim momčadima. Eventualno će te proći skupinu i šta onda?Nazad u Srpsku ligu sa enormno skupim igračima. Ekonomski gledano,pojest će te sami sebe!Zadužili ste se do grla,uzimate novac od države a povijest nas uči da takve stvari loše završavaju. Prvi primjer ti je Dinamo. Samo što Dinamo ima sreće jer prodaje jako dobro. Zvezda ni to. Na kraju će sve platiti klub radi malverzacija. Ali živi bili pa vidjeli!
L

Liga sampinjona

pre 10 meseci

@samo cinjenice Koliko si ti ljubomoran i zavidan na sve sto je Hrvatsko da se to meri sa ozbiljnom dijagnozom.Saberi se i udahni duboko,bice ti bolje.
t

tviter.glavati

pre 10 meseci

Niko nije ljubomoran i zavidan na Dinamo. Ti nastavi da navijas ispred televizora za Hezonju, a uzivo idi na albansko primorje.
I

Ivan FCRS

pre 10 meseci

Jeste sad od Kovacica uzimaju pare... Covek nije u Dinamu vec deset godina. Promenio 5 klubova... Ajde smanjite malo lozenje.
H

Her flick

pre 10 meseci

Ne budi zavidan nego provjeri, sve je dostupno na internetu
L

Liga sampinjona

pre 10 meseci

@ivanfcrs Koliko si ljubomoran sto su Hrvati bolji od Srba auuu:)
š

šid

pre 10 meseci

Taj Dinamo igra u grupnoj fazi LŠ i LE 15-tak godina. U ovo vreme to je top domet. Reprezentacija je extra priča. A Zvezda u 5-6 godina nije uspela da stvori pristojnog domaćeg fudbalera.
V

Valjalo bi se ugledati

pre 10 meseci

Nije baš sve tako crno mada se slažem da je Dinamo pojam za sve klubove sa ovih prostora u razvoju i prodaji svojih igrača.Mada,još tu ima Mamićevih tragova a kako će rukovoditi ovi novi,vidjeće se.Na stranu srpskog fudbala ide činjenica da ove godine ima sigurno mjesto u LŠ a oni su to imali jednom prije deceniju otprilike.
C

Coban

pre 10 meseci

Ovo cela Srbija ne bi u 100 godina zaradila. Mi se hvalimo ako nekome uvalimo igraca za milion
@

@Čobane

pre 10 meseci

da smo mi u EU mi bi prodavali igrače za 50-60 miliona!Uvek smo imali jače igrače od njih tako da bi ovo gore bila realna cifra za naš igrače.
N

Nije fer...

pre 10 meseci

Prvo vrijeđaš čovjeka a nakon toga iznosiš nešto što nema veze sa vezom.Srbija ima bolje igrače od njih samo na poziciji centarfora ali slaba je to vajda kada je odbrana raštimovani orkestar.O sredini terena i protoku lopte nemamo šta pričati...
C

Coban

pre 10 meseci

"Uvek smo imali jače igrače od njih" ti se mnogo drogiras druze ili si samo glup?
I

Ivan FCRS

pre 10 meseci

Ti se hvalis, i jos ti majmuni lajkuju komentar jer su pavijani. Zvezda sigurno ne prodaje svoje najbolje igrace za milion i jos se hvali, to si sad na licu mesta izmislio.
@

@@Cobane

pre 10 meseci

Ne brukaj se. Hrvatske je prodavala igrace za veliki novac I prije nego sto je usla u EU. A to da ste imali bolje igrace ne treba ni komentarisati, razultati sve govore. Zavist nije dobra stvar.
D

Deka PG

pre 10 meseci

Lako je njima uzimati tolike pare. Hrvatska je na zadnjem SP treća, na predzadnjem druga, pa su drugi i u LE. Srbija je jedva poraze od Bugara i Jordana izbegla. Uz to su i u EU i njihovi igrači su domaći za lige EU. Nema toga alhemičara ili mađioničara koji bi bilo koga našeg mogao tako utrapiti iz naše lige. Doduše, ni taj Dinamo nije nešto bogzna što uradio u Evropi
B

Borcac5Borcac

pre 10 meseci

Oni igrače uvek prodaju jer se ne mulja kao ovde što se mulja od Subotice do Vranja. Poslušaj kako je Mamić prodao Ćorluku u Siti sa 40ak utakmica u seniorskom fudbalu. Mamić je uvek gledao interes igrača a ne da sve ide njemu u dzep,to je razlika u odnosu na Srbiju.
?

???

pre 10 meseci

Sta vise, tamo su vreca za udaranje. Znaju transfere da prave svaka im cast, al ulaze u evropska takmicenja vec 15 godina za redom i ja ne znam jel su nekad grupe prosli.
@

@???

pre 10 meseci

Nisi gledao Dinamo - Tottenham? Ili si to samo potisnuo?
e

ejej

pre 10 meseci

@??? Covece pratis li ti fudbal pobedjivali Celsi, Totenhem, Atalantu i to u prilicno znacajnim utakmicama.
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Opet zavera protiv stuba Srpstva. Kako je moguće da jedan dinamo zaradi više novca nego galaktikosi sa najvećim nizom bez poraza u svetu. Izgleda Evropa nije svesna da novi Maldini stanuje u Ljutice Bogdana.
z

zaks

pre 10 meseci

E moj Milojko , crknućeš od muke ako ovako nastaviš. Opsjednut si Zvezdom.
@

@zaks

pre 10 meseci

A vi Dinamom
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Opet zavera protiv stuba Srpstva. Kako je moguće da jedan dinamo zaradi više novca nego galaktikosi sa najvećim nizom bez poraza u svetu. Izgleda Evropa nije svesna da novi Maldini stanuje u Ljutice Bogdana..
S

Sherlocked

pre 10 meseci

Ovo im je sve dogovorio Mamic. I sad kad su ga oterali opet im je ubacio novac u klub.
П

Пеђа РС

pre 10 meseci

Сад ће свако да крене: Мамић ово, Мамић оно... Ми не схватамо изгледа и даље да је Хрватска нажалост 6 пута боља од нас. Погледајте њихове играче у којим екипама су носиоци, а шта су наши? Никад гори Јувентус, просјечни Лацио, Ајакс, Торино, Фулам, па неке грчке и пољске лиге... Да је Звезда направила ове играче, које је направио Динамо, а да није редовни учесник ЛШ и да бар једном не прође групу, овдје би неко био линчован. Треба да се надамо да ће неко да да 10 милиона за кога? Катаи, Пешић? Наши најбољи играчи, који неће у домаћу лигу нису за топ клубове и то је реалност.
s

samo jedan covek

pre 10 meseci

Ma to nije istina, svi znamo da madjija najbolje posluje, i da je zvezdana najbolji klub u regionu
L

Lalegale

pre 10 meseci

Bravo tako se posluje
?

???

pre 10 meseci

Ovo sa procentima od prodaje je najbolja moguca stvar. Pogotovo ako se igraci prodaju u neke klubove poput lajpcinga. Tipa tsc je uradio pravi posao sa 20% od naredne prodaje ratkova, jos je otisao u pravi klub.
G

Ghost8787

pre 10 meseci

Mogu da ga pljuju koliko hoće. Mamić je prešao igricu.
D

Darth Vader89

pre 10 meseci

Nije Mamic presao igricu niti je on nekii veliki transfer mag ili sportski radnik. Cak je isto smece kao Terzic, Toncev, Vucelic i ostali nasi strucnjaci, mozda jos gori?Nekulturan, vredja novinare, pljuje imas njegovo ponasanje na You Tubu. Ojadio je on Dinamo za dobre pare, nije za dzabe u bekstvu i oteran iz Dinama. On je se samo nasao na pravom mestu u pravo vreme. Hrvati su imali nalet ozbiljnih igraca zadnjih godina. Gvardiol i Majer prvi otisao za 18 miliona drugi za 12 miliona, obojica reprezantivci i odlicni igraci. Nikola Moro 8 miliona takodje reprezantivac i odlican igrac. Dani Olmo 29 miliona, za to mu svaka cast, umeli su da prepoznaju talente i da daju visemilionsko obestecenje za njih i da ih istrpe i sacekaju. Benkovic, Rog, Pjaca, Jozo Simunovic, Halilovic, Jedvaj, Kovacic, Vida , Badelj, Mandzukic, Lovren, Modruc, Corluka, Eduardo, Kranjicar, Leko, Biscan, Dario Simic, od ovih zadnjih je sve i pocelo, preozbiljni igraci. Zvezdine zadnje velike prodaje Lazetic u Milan 4.5 miliona, Joveljic Ajntaht 4 miliona, Radonjic u Marsej 12 miliona, Grujic u liverpul 8 miliona. Partizan Marko Milovanovic Almerija 3.5 miliona, Sadik 9 miliona isto Almerija, Pavlovic u Monako 10 miliona, Vlahovic Fiorentina 3.5 miliona, Milenkovic 5.5 miliona Fiorentina, Markovic 10 miliona Benfika, Savic 12 miliona Mancester City, Ljajic i Jovetic Fiorentina. Umeju i nasi klubovi da prodaju igrace za visemilionsko obestecenje, samo sto mi nemamo kvalitet i kvantitet kao oni, obrnuta situacija je u kosarci. Oni igraju za reprezentaciju koja od 98 i treceg mesta na Svetskom prvenstvu uvek je u vrhu svetskog fudbala, da kazem imaju pedigre, garantuju neki kvalitet, ima malo i do toga sto su Evropskoj Uniji sve po malo. Ne kazem da nije i Mamic zasluzan za uspehe imao je pameti i hrabrosti da ulaze u Hrvatske talente i da im daje sansu i po cenu rezultata ali da je Mamic neki veliki sportski radnik, strucnjak, ne bi se krio po BIH, uzeo bi ga neki veci klub da njima radi transfere i ostvaruje rezultate. Ista bagra i sljam kao i ostali na Balkanu.
a

ajdehoven

pre 10 meseci

A gde je terza??? )))))))))))) svaka cast za dinamo...ko slusa bajke jos ?
d

delija1997

pre 10 meseci

Kakva pljačka prodati Brozovića za samo 5 miliona evra a Kovačića za 11 . A Srbi navode Dinamo kao primer uspešnog poslovanja.
b

borcac5

pre 10 meseci

U to vreme kad su oni prodali Brozovića za 5 miliona zvezdin vezni red je držao Milijaš, a partizanov Drinčić
i

ispravak

pre 10 meseci

3 milijuna posudba u Inter + 5 milijuna otkup Intera + 10% od prodaje. Dakle, sveukupno 10,3 milijuna za Brozovića A gle 2013. Hrvatska nije bila što je sada na reprezentativnom nivou
h

her flick

pre 10 meseci

Vrlo glup komentar. Malo provjeri kada su prodati I kakve cu tada cijene igraca bile. Pa vi ni danas ne mozete prodati igraca za 5 miliona.