Dortmund kontaktirao Zilea

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.02.22. | 16:17

Ali teško da će moći da ga plati...

Bajern sigurno napušta na kraju sezone, u Njukasl nije želeo - makar ako je verovati ostrvskim tabloidima - inostranstvo mu jeste prioritet, ali prve kontakte uspostavio je ipak u domovini. I to sa najvećim Bajernovim rivalom, Borusijom iz Dortmunda. Niklas Zile ne odlazi iz Minhena ozarena lica, niti ga Bavarci ispraćaju kao čoveka određenih zasluga za poslednje uspehe. Otuda Nemci dosta pažnje posvećuju mogućnosti da reprezentativac Manšafta završi na Vestfalenu.

Čak 31 primljen gol na prvih 20 utakmica ove sezone jasno upućuje Marka Rozea i upravu Milionera na šta treba da se koncetrišu tokom letnje pijace. Sport1 navodi da je Borusija kontaktirala Zileove predstavnike, ali o prvim rezultatima tih kontakata nema reči.

Izabrane vesti

Ono što je sigurno jeste sledeće: Niklas Zile je odbio Bajernovih 10.000.000 evra po sezoni i biće teško zamisliti ga za manje para u dresu Dortmunda. Radi se o bruto sumi...

Prethodnih meseci snažni nemački štoper diskretno je dovođen u vezu sa Čelsijem. Prema insajderskim navodima Tomas Tuhel bi ga rado video na Stamford Bridžu, a te spekulacije poslednjih nedelja pojačavala je činjenica da Plavci nikako ne uspevaju da produže ugovore sa Andreasom Kristensenom i Antoniom Ridigerom, te se pominjala mogućnost da Bajern i Čelsi prosto razmene štopere u transakciji bez ikakvih ulaganja.

Zile je u Bajern stigao iz Hofenhajma pre četiri i po godine za 20.000.000 evra. Njegova tržišna vrednost sada iznosi 35.000.000.


tagovi

Niklas ZuleZimski prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Dortmund
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara