(©MN Press)
(©MN Press)

Drhti Luda šumo, Saša Ilić grabi ka tituli

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.04.23. | 21:12

CSKA slomio Slaviju u gradskom derbiju – 2:0

Još jedna stanica na putu ka tituli je precrtana. CSKA mimo svih prognoza i dalje sigurno grabi ka peharu šampiona Bugarske!

Saša Ilić i njegovi puleni odigrali su još jednu taktički preciznu utakmicu, bez umiranja u lepoti fudbala. Drugačije nije ni moglo u gradskom derbiju protiv Slavije, ali bitno je što se piše i pamti da je Armija slavila sa 2:0 i za još tri koraka se približila osvajanju krune.

Izabrane vesti

Nije bilo lako crveno-belima, jer pored standardnog pritiska koje nosi imperativ pobede, da se sačuva bodovna prednost, strah u kosti je probao da im utera i Ludogorec, koji je dan ranije demolirao Botev iz Vratse sa 8:1.

I stvari nisu išle najbolje za CSKA od starta, pošto punih pola sata lider na tabeli nije imao šut na gol protivnika. Nije ni Slavija briljirala, ali očekivalo se da gosti budu ti koji će držati sve konce utakmice u svojim rukama.

Drugo poluvreme donelo je drugu sliku, a „režiser“ je bio Tobijas Hajnc. Norveški fudbaler je namestio oba gola Armejaca: najpre je u 62. minutu asistirao Kohu za vođstvo CSKA, da bi pet minuta kasnije proigrao i Nazona da postavi konačnih 2:0.

Posle toga je CSKA rutinski kontrolisao igru i rezultat do poslednjeg sudijskog zvižduka. I posle 25. kola razlika u odnosu na „Ludu šumu“ ostala su četiri boda. 



tagovi

Saša IlićCSKA SofijaBugarska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara